Financieel in Balans

‘Wijzer in geldzaken’ organiseert ieder jaar de week van het geld en dit jaar wordt van 28 maart tot en met 1 april 2022 alweer de 11e editie georganiseerd. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ worden kinderen en jongeren voorbereid op financiële zelfredzaamheid. De week van het geld is een belangrijke aanjager voor het structureel stimuleren van financiële vaardigheden van kinderen en jongeren, zowel op school als thuis.

 

Financiële Coaching van medewerkers

Wanneer medewerkers te maken krijgen met financiële problemen, dan raakt dat ook de organisatie en/of onderneming. Medewerkers zijn minder productief, vragen om een voorschot op het salaris of meldt zich vaker of langer ziek. Met Financiële Coaching hebben wij een specialisme in huis dat zich richt op het financieel bewust en fit maken van medewerkers. Financiële Coaching heeft als doel het voorkomen, beheersen en oplossen van een (problematische) schuldensituatie. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

  • Online-programma 'Financieel in balans';
  • Telefonische adviesdesk;
  • Coaching bij levensgebeurtenissen (privé- en werkgerelateerd);
  • Coaching en begeleidingstrajecten.

Waarom hulp aanbieden?

Werkgevers worden geconfronteerd met de nadelige gevolgen van medewerkers in (dreigende) financiële problemen. Meer en meer werkgevers kiezen er dan ook voor (externe) begeleiding aan te bieden. Het blijkt namelijk voor sommige medewerkers een ‘onmogelijke’ klus om zonder begeleiding zijn of haar financiële toekomst sterk te verbeteren. Deze groep bestaat niet alleen uit mensen met problematische schulden, maar ook uit medewerkers die problemen ervaren en juist willen voorkomen dat de schulden problematisch worden, maar die niet weten waar te beginnen.

Wilt u vrijblijvend advies?

Valentijn de Jong

Manager Insourcing

Hoe kunnen we je helpen?

Geen resultaten gevonden