Parkeerboetes

In 2015 heeft Cannock Chase ruim 200.000 parkeernaheffingsaanslagen verwerkt voor zowel Nederlandse als buitenlandse foutparkeerders. Hiermee gaven we een aanzienlijke boost aan de gemeente-inkomsten.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst

Een boost voor gemeente-inkomsten

In een tijd dat gemeente-inkomsten sterk dalen, vormt de parkeerbelasting voor gemeenten een steeds belangrijkere bron van inkomsten. Naheffingsaanslagen maken bijna een kwart uit van de totale inkomsten uit het gemeentelijke parkeerbeleid. Daarom is het van groot belang de inkomsten uit parkeren te vergroten.

Van de 135 gemeenten in Nederland die betaald parkeren hebben, is Cannock Chase voor ruim 60% dé partner voor het innen van parkeernaheffingen. We werken direct via de gemeenten of indirect via commerciele parkeerbedrijven. We verwerken honderdduizenden parkeernaheffingsaanslagen per jaar. Zowel in binnen- als buitenland.

Wanbetalers snel in beeld

Om effectief en snel te kunnen invorderen, maken we gebruik van supersnelle databases en segmentatietechnieken. Hierdoor hebben we wanbetalers snel in beeld en kunnen we hen makkelijker laten betalen. Wil je ook een boost geven aan de gemeente-inkomsten? Lees dan hieronder wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van parkeren.


Gerelateerde cases

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

In 2015 wisten we voor diverse gemeenten zo’n zevenhonderd onbetaalde naheffingen van dertig veelplegers te…

Handhaving via camerabeelden bij Gemeente Delft

Handhaving in de stad via camerabeelden

Sinds 1 juni heeft de gemeente Delft kentekentoegang in de autoluwe binnenstad ingevoerd. Camera’s registreren…

Nieuws

Blog
2018-09-26 00:00:00

Belonen of herinneren? Dit doet jouw actie met het gedrag van je klant

Veel Westerse bedrijven kampen met onnodige kosten door debiteuren die te laat of niet betalen. Recent hebben wetenschappers onderzocht hoe bedrijven zakelijke klanten kunnen stimuleren om (sneller) te betalen. Zij vergeleken twee strategieën: het belonen van goed (terugbetaal)gedrag versus het versturen van digitale betalingsherinneringen.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief