Belastingen

80% van alle gemeenten en waterschappen in Nederland laat hun invorderingswerk door ons uitvoeren.
Zij profiteren van minder werk, een zorgvuldig uitgevoerd invorderingsproces en een beter gevulde kas.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INVORDERING

Minder werk en meer in kas

De belastinginvordering uitbesteden? Of tijdelijk specialisten voor invordering inhuren? Cannock Chase helpt graag. Wij nemen opdrachtgevers invorderingsvraagstukken uit handen. We beschikken over de juiste mensen en middelen om de inning en invordering te professionaliseren en optimaliseren. Met als ultiem doel niet-willende belastingplichtigen aan te zetten tot betaling. Want dat is wel zo eerlijk tegenover welwillende betalers.

Garantie op resultaat

Cannock Chase is er volledig op ingericht om grootschalige invorderingsprocessen volledig over te nemen. We hebben de expertise, systemen en mensen in huis om processen goedkoper, sneller en binnen vooraf overeengekomen termijnen uit te voeren. Dankzij ons automatiseringssysteem TRACE heeft elke opdrachtgever 24/7 controle over onze prestaties.

Data verrijken

Binnen de kaders van de wet maken we gebruik van onze kennis en ervaring uit het bedrijfsleven. Daar zijn overheden erg blij mee, aangezien er op het gebied van efficiency een flinke achterstand is ten opzichte van het bedrijfsleven. We grijpen dan ook elke gelegenheid aan om de aanwezige data binnen overheidssystemen te verrijken en nieuwe communicatiekanalen te introduceren. Zo kunnen overheden hun werkprocessen efficiënter inrichten en kostenverlagend werken.

Meer diensten

Cannock Chase is beschikbaar voor de invordering van onder andere: ozb, riool- en reinigingsrecht, toeristenbelasting, hondenbelasting en precario. Maar ook voor de invordering van onterecht uitgekeerde uitkeringen, verhaal en naheffingsaanslagen parkeerbelasting in binnen- en buitenland.

Detachering

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Wij hebben gecertificeerde mensen met ervaring, kennis van de wet- en regelgeving en de juiste mentaliteit voor dit vak. Weet dat we altijd verder kijken dan de duur van de opdracht. We zetten gemotiveerde mensen in die afdelingen inspireren en altijd kijken of werkprocessen efficiënt zijn ingericht. Over meerwaarde van detachering gesproken!

Dit bieden wij op het gebied van belastinginvordering:

Belastinginvordering

Jaco Baven

Wil je vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Gerelateerde cases

Afhandeling oude dossiers op basis van ‘no cure no pay’

Afhandeling oude dossiers o.b.v. ‘no cure no pay’

We hebben de RBG een totaaloplossing aangereikt voor dwanginvordering. Van kwijtscheldingsverzoeken en parkeren tot invordering…

Gemeente Goirle besteedt volledige innings- en invorderingsproces uit

Volledige uitbesteding van invorderingsproces

Voor het zesde jaar op rij heeft de gemeente Goirle de belastingadministratie en de waardering,…

Nieuws

Interview
2018-06-20 00:00:00

De deurwaarder treedt binnen

Als een belastingplichtige zijn aanslag niet voldoet, komt de deurwaarder in beeld. De belastingdeurwaarders van Cannock Chase Public leggen zo’n 300.000 bezoeken per jaar af. Bij een kleine 300 mensen komt het tot een binnentreding volgens artikel 444 burgerlijk rechtsvordering. De Belastingschuldige heeft dan pertinent geweigerd te betalen of mee te werken. Onze belastingdeurwaarder legt uit hoe dit werkt.

Lees meer

Nieuws
2016-10-27 00:00:00

Hulp bij handhaving met camera’s

De gemeente Delft is de eerste gemeente die via camera’s de handhaving in het centrum uitvoert. Sinds 1 juni ontvangen verkeersovertreders die het autoluwe centrum zijn ingereden zonder ontheffing nog geen boete, maar eerst een waarschuwingsbrief. Delft registreert de overtredingen met camera’s, waarop Cannock Chase zorgt voor de verzending van de brieven. Ook vangen we alle inkomende telefoontjes van verkeersovertreders op in ons professionele klant contact center.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief