Optimale cashflow

Wie zijn bedrijf gezond wil houden en verder wil groeien, heeft een gezonde cashflow nodig. De cashflow verbeteren kan met professioneel credit management. Wij bieden credit excellence.

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Optimale cashflow' voor je samengesteld.

Download de brochure
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Thema

Cashflow verbeteren

Hoe staat het met het werkkapitaal? Is er voldoende geld ter beschikking om alle uitgaven op korte termijn te bekostigen én investeringen te doen? Of heb je last van niet-betalende debiteuren die veel tijd en geld kosten?

Cannock Chase helpt betalingsachterstanden te voorkomen en terug te dringen. Dat doen we door deskundig advies te geven en door processen te verbeteren. We nemen organisaties werk uit handen (co- en outsourcing) en versterken teams met specialisten (insourcing). Met als resultaat een structureel beter gevulde kas.

Allerbeste resultaten

In ons vakgebied zijn we al 25 jaar een leading credit managementorganisatie. Wij werken voor bedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijs en (semi)overheden en zijn constant bezig met het optimaliseren van hun totale order-to-cashcyclus. Hiervoor gebruiken we onze kennis en ervaring uit de verschillende sectoren en werken we samen met wetenschappers om onze diensten te toetsen. We trekken continu lering uit deze en eerdere ervaringen en optimaliseren onze processen en die van onze klanten, waar mogelijk. Die drang om te innoveren, loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat wij altijd de allerbeste resultaten garanderen.

Makkelijke vorderingen eerst

We zijn niet alleen gedreven, we werken ook slim. Makkelijke vorderingen pakken we bijvoorbeeld het eerst op. Zo beschikken onze opdrachtgevers snel over hun geld en hoeven zij zich geen zorgen meer te maken over onbetaalde facturen en wanbetalers.

Compleet ontzorgen

Onze kracht zit in onze innovatieve aanpak en ons geavanceerde systeem TRACE. We zijn compleet ingericht om zo snel en zoveel mogelijk geld te incasseren tegen de allerlaagste kosten. Voor zowel onze opdrachtgevers, als hun debiteuren. Waardoor we naast financieel rendement ook sociaal rendement creëren.

Slimme aanpak 

Als datagedreven organisatie beschikken wij over miljoenen betalingsgegevens. Hierdoor weten we veel over debiteuren en zijn we in staat om debiteurenportefeuilles direct op te delen in verschillende segmenten. De makkelijke en hoogste vorderingen pakken we altijd als eerste op. Zo zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers snel over cash beschikken en zich geen zorgen meer hoeven te maken over openstaande facturen en wanbetalers.

Volle inzet

We werken niet alleen slim en met de allernieuwste technieken, we zijn ook erg gedreven. Onze mensen zijn stuk voor stuk hoogopgeleid, hartstochtelijk met hun vak bezig en in het bezit van ondernemersgevoel en tact. We gaan er dagelijks voor de volle 100% voor. Vanaf het moment van klantacceptatie tot facturatie en het hele traject dat daarop kan volgen. Dankzij onze jarenlange ervaring en betrokken werkwijze weten we zeker dat we succes boeken. Zo is met Cannock Chase gegarandeerd een optimale cashflow binnen handbereik.

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

Gerelateerde cases

Optimaal invorderingsproces en resultaat

Resultaat met optimaal invorderingsproces

De invordering van belastingen heeft de BghU uitbesteed aan Cannock Chase. Het gehele werkproces en…

Rijswijk Wonen profiteert van ‘huurincasso uitbesteden’

Profiteren van uitbesteding huurincasso

Rijswijk Wonen doet er alles aan om de kosten voor haar huurders zo laag mogelijk…

Jaarlijkse inning van ruim 900.000 betalingen

Nieuws

Blog
2017-02-06 00:00:00

Hoe beïnvloed je digitaal betaalgedrag?

Elroy Boers, wetenschapper

Online shoppen of een automatische incasso verstrekken zijn tegenwoordig alledaagse handelingen. Toch weigert nog steeds een kleine groep mensen digitaal betaalgedrag te adopteren. Waarom eigenlijk? Welke factoren zorgen ervoor dat zij vasthouden aan traditionele betaalwijzen? En hoe kun je deze groep beïnvloeden om toch de noodzakelijke overstap naar digitale betaalmethoden te maken als bijvoorbeeld de acceptgiro verdwijnt?

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten