De kracht van onze service calls

Cannock Chase werkt met de klant contact center dienst van Mtel. Hierdoor kunnen we zeer efficiënt en tegen lage kosten klantcontacten verwerken.

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Telefooncentrale' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
THEMA

De service calls vroegtijdig inzetten geeft u inzicht in de situatie zo kunt u kostenstapeling voor de debiteur voorkomen. In de invorderings- en credit managementbranche speelt telefonisch contact, zoals bijvoorbeeld service calls, een centrale rol. Om die reden hebben we jaren geleden al besloten om een eigen callcenter in te richten. Sinds kort werken we met een klant contact center in de cloud. Onze ruim 100 medewerkers kunnen hierdoor zeer efficiënt inbound en outbound gesprekken voeren.

Selfservice mogelijkheden

Klanten van onze opdrachtgevers kunnen zelf ook bellen met ons contact center. Door een geautomatiseerd proces kunnen zij volledig zelfstandig handelingen aan de telefoon uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een kopie van een factuur opvragen of direct een betalingsregeling aanvragen. Dankzij deze selfservice mogelijkheden voorkomen we dure gesprekken met medewerkers en kunnen we de kosten voor onze opdrachtgevers laag houden. En dat in combinatie met een hoge mate van klanttevredenheid.

Kosten besparen, betere resultaten

In het klant contact center maken we gebruik van ‘skill based routing’. Dat betekent dat de centrale inkomende telefoongesprekken automatisch worden doorzet naar de meest geschikte medewerker. En met de juiste medewerker op de juiste debiteur behalen wij nog betere resultaten voor onze opdrachtgevers. Dankzij de autodialer besparen we ook nog eens kostbare beltijd. De automatische kiezer belt immers continu nummers van debiteuren en zodra er één aan de lijn is, komt onze medewerker pas aan de lijn.

24/7 inzicht en bereikbaar

In ons klant contact center werken we in een online webportal om de klantdossiers te beheren. Hierdoor hebben opdrachtgevers 24/7 inzicht in onze prestaties. Maar we gaan nog een stap verder in onze dienstverlening. We merken steeds vaker dat opdrachtgevers ruime openingstijden van ons klant contact center willen aanbieden aan hun klanten. Als onze opdrachtgevers het wensen, garanderen wij ook 24/7 bereikbaarheid.

Functionaliteiten

Met de Online Broadcast manager informeren we snel en eenvoudig debiteuren via interactieve sms, e-mail en spraakberichten. Bijvoorbeeld om een automatische incasso aan te kondigen of de komst van onze buitendienstmedewerkers.

Het klant contact center is een Software-as-a-Service (SaaS) platform en biedt ons alle benodigde functionaliteiten die nodig zijn om klantcontacten efficiënt en tegen lage kosten af te handelen. Over de vele mogelijkheden lees je meer in onze brochure.

Sander Willemse

Wil je vrijblijvend advies?

Sander Willemse
operational development manager

Gerelateerde cases

Rijswijk Wonen profiteert van ‘huurincasso uitbesteden’

Profiteren van uitbesteding huurincasso

Rijswijk Wonen doet er alles aan om de kosten voor haar huurders zo laag mogelijk…

Afhandeling oude dossiers op basis van ‘no cure no pay’

Afhandeling oude dossiers o.b.v. ‘no cure no pay’

We hebben de RBG een totaaloplossing aangereikt voor dwanginvordering. Van kwijtscheldingsverzoeken en parkeren tot invordering…

Jaarlijks voert ons contact center 700.000 inbound

en 750.000 outbound telefoongesprekken met debiteuren

Nieuws

Blog
2018-09-26 00:00:00

Belonen of herinneren? Dit doet jouw actie met het gedrag van je klant

Veel Westerse bedrijven kampen met onnodige kosten door debiteuren die te laat of niet betalen. Recent hebben wetenschappers onderzocht hoe bedrijven zakelijke klanten kunnen stimuleren om (sneller) te betalen. Zij vergeleken twee strategieën: het belonen van goed (terugbetaal)gedrag versus het versturen van digitale betalingsherinneringen.

Lees meer

Innovatie
2018-09-21 00:00:00

Robotisering en gamificatie in klant- en debiteurcommunicatie

Cannock Chase zoekt constant naar manieren om effectiever te communiceren met de klanten van haar opdrachtgevers. Dit zorgt voor betere resultaten én meer tevreden klanten. En dat is precies wat we beloven bij outsourcing van het debiteurenbeheer of incassoproces. Op de Contact Center World beurs in Berlijn spotten we onlangs de nieuwste ontwikkelingen in de contactcenter branche, zoals robotisering en gamificatie. Sander Willemse (projectmanager) vertelt over deze trends en wat Cannock Chase ermee doet in haar huidige en toekomstige dienstverlening.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Sander Willemse via onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief