Over ons

Cannock Chase is groot in omvang en kennis, maar werkt met korte lijnen. We kennen onze klanten en voelen ons betrokken bij hun debiteuren. Wij zijn groot geworden door klein te blijven.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Over Cannock Chase


Heb je iets te vragen of ben je op zoek naar één van onze vier vestigingen? Ga naar de Contact & Adres pagina.

Oprichters

Cannock Chase - onderdeel van DAS - is in 1991 opgericht door John van Veen en Eef van Riet. Op een zolderkamer in Honselersdijk ontwikkelden ze samen een visie op credit management. Ze werden hierin gesteund door ervaringen op de Amerikaanse markt waar credit management al ruim 125 jaar professioneel wordt bedreven. Zo stonden ze samen aan de wieg van de ontwikkeling van het vak in Nederland.


Markten ontwikkelen en verbinden

Twee zaken stonden voor John en Eef altijd voorop: zorg dat je met de mensen werkt en zorg dat je innoveert. Cannock Chase is dan ook vanaf dag één onophoudelijk in beweging om markten te ontwikkelen en met elkaar te verbinden. Met als doel: dienstverlening verbreden, integreren en optimaliseren. De Cannock Chase Groep telt intussen ruim 300 werknemers. En verleent diensten op een breed financieel terrein met credit management in het bijzonder. Cannock Chase werkt intussen vanuit 3 vestigingen in Nederland (Den Haag, Brouwershaven en Druten) en 1 in België (Schoten).

Facts & figures

  • Cannock Chase heeft meer dan 300 specialisten in dienst.
  • Jaarlijks voeren wij 2.000.000 persoonlijke gesprekken met debiteuren.
  • En innen we ruim 900.000 betalingen.
  • We versturen elk jaar zo’n € 100.000.000,- aan facturen voor onze opdrachtgevers.
  • Op jaarbasis doen we 1.200.000 incassozaken.
  • Per jaar leggen we 300.000 huisbezoeken bij debiteuren af.

Wat doen wij?

Cannock Chase is specialist in betalingsoplossingen. We werken onder meer voor (online)bedrijven, zorginstellingen, wooncorporaties, (semi-)overheden en onderwijsinstellingen.

Meer over wat wij doen

Wie zijn wij?

In ons vakgebied willen we de beste zijn. Daarvoor werken we nauw samen met zusters en partners. We komen doelgericht en efficiënt tot resultaat, maar wel op een verantwoorde manier.

Meer over wie wij zijn

MVO/4C-code

Onze manier van werken is verwoord in de Cannock Chase 4C-code. Een garantie voor opdrachtgevers dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. Conscious, Care, Control, Clear.

Meer over de MVO/4C-code

Werken bij Cannock Chase

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Als jij warmloopt voor betalingsoplossingen en je met hart en ziel hiervoor wilt inzetten, mag je solliciteren.

Cannock Chase telt ruim 300 medewerkers. De vraag naar goed opgeleide specialisten bij het bedrijfsleven, wooncorporaties, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen groeit. En zal blijven groeien. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.


Bekijk onze vacatures

We versturen elk jaar zo’n € 100.000.000,-

aan facturen voor onze opdrachtgevers

Lees meer

Nieuws

Nieuws
2018-04-11 00:00:00

E-facturatie: alle voordelen op een rij

E-facturatie, het wordt steeds vaker toegepast door bedrijven. Eind 2017 vond het seminar ‘e-factureren in de praktijk’ plaats. Onze facturatie-expert Martijn van Grunsven was erbij en deelt in dit blog de belangrijkste voordelen van e-factureren.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten