Over ons

Cannock Chase is groot in omvang en kennis, maar werkt met korte lijnen. We kennen onze klanten en voelen ons betrokken bij hun debiteuren. Wij zijn groot geworden door klein te blijven.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Over Cannock Chase


Heb je iets te vragen of ben je op zoek naar één van onze vier vestigingen? Ga naar de Contact & Adres pagina.

Oprichters

Cannock Chase - onderdeel van DAS - is in 1991 opgericht door John van Veen en Eef van Riet. Op een zolderkamer in Honselersdijk ontwikkelden ze samen een visie op credit management. Ze werden hierin gesteund door ervaringen op de Amerikaanse markt waar credit management al ruim 125 jaar professioneel wordt bedreven. Zo stonden ze samen aan de wieg van de ontwikkeling van het vak in Nederland.


Markten ontwikkelen en verbinden

Twee zaken stonden voor John en Eef altijd voorop: zorg dat je met de mensen werkt en zorg dat je innoveert. Cannock Chase is dan ook vanaf dag één onophoudelijk in beweging om markten te ontwikkelen en met elkaar te verbinden. Met als doel: dienstverlening verbreden, integreren en optimaliseren. De Cannock Chase Groep telt intussen ruim 300 werknemers. En verleent diensten op een breed financieel terrein met credit management in het bijzonder. Cannock Chase werkt intussen vanuit 3 vestigingen in Nederland (Den Haag, Brouwershaven en Druten) en 1 in België (Schoten).

Facts & figures

  • Cannock Chase heeft meer dan 300 specialisten in dienst.
  • Jaarlijks voeren wij 2.000.000 persoonlijke gesprekken met debiteuren.
  • En innen we ruim 900.000 betalingen.
  • We versturen elk jaar zo’n € 100.000.000,- aan facturen voor onze opdrachtgevers.
  • Op jaarbasis doen we 1.200.000 incassozaken.
  • Per jaar leggen we 300.000 huisbezoeken bij debiteuren af.

Wat doen wij?

Cannock Chase is specialist in betalingsoplossingen. We werken onder meer voor (online)bedrijven, zorginstellingen, wooncorporaties, (semi-)overheden en onderwijsinstellingen.

Meer over wat wij doen

Wie zijn wij?

In ons vakgebied willen we de beste zijn. Daarvoor werken we nauw samen met zusters en partners. We komen doelgericht en efficiënt tot resultaat, maar wel op een verantwoorde manier.

Meer over wie wij zijn

MVO/4C-code

Onze manier van werken is verwoord in de Cannock Chase 4C-code. Een garantie voor opdrachtgevers dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen. Conscious, Care, Control, Clear.

Meer over de MVO/4C-code

Werken bij Cannock Chase

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Als jij warmloopt voor betalingsoplossingen en je met hart en ziel hiervoor wilt inzetten, mag je solliciteren.

Cannock Chase telt ruim 300 medewerkers. De vraag naar goed opgeleide specialisten bij het bedrijfsleven, wooncorporaties, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen groeit. En zal blijven groeien. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.


Bekijk onze vacatures

We versturen elk jaar zo’n € 100.000.000,-

aan facturen voor onze opdrachtgevers

Lees meer

Nieuws

Algemeen
2018-05-17 00:00:00

Huisbezoek is goedkoper dan een aanmaning

Het voorkomen van instroom van klanten in de wanbetalersregeling of het uitsluiten van End-of Supply trajecten? Vaak is er een groep klanten die ondanks alle inspanningen uitkomen in de externe incassofase. Daarin zijn de kosten voor zowel de debiteur als de dienstverlener onnodig hoog. Bovendien leidt het tot klantverlies. Bij Cannock Chase pleiten we daarom in deze gevallen voor de inzet van huisbezoeken.

Lees meer

Nieuws
2018-05-14 00:00:00

mijn.cannockchase.nl maakt betalen zo makkelijk mogelijk

Bij Cannock Chase maken we het betalen van een rekening zo makkelijk mogelijk. Wij zijn pas blij als uw klant heeft betaald en via mijn.cannockchase.nl kan dat heel easy. Uw klant kan altijd en overal inloggen op het vernieuwde portaal, via de persoonlijke inloggegevens die hij of zij per post of per e-mail ontvangt. Met één druk op de knop kan de betaling worden voldaan.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief