Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Unieke functies in TRACEweb

Heb jij alle nieuwe functionaliteiten in ons klantenportaal TRACEweb al ontdekt? En ken je onze nieuwe account managers Belastingen al?

Voor de zomer lanceerden we ons vernieuwde klantenportaal TRACEweb. De eerste gebruikerservaringen zijn goed, vertellen account managers Rodney Egger en Irene Boskma. “Tijdens klantbezoeken en gesprekken met opdrachtgevers hebben we afgelopen tijd veel gebruikservaringen gehoord. Klanten spreken over een enorme verbetering. De functionaliteiten in combinatie met realtime inzage in het systeem is echt uniek in de markt. Na een bankstorting kun je binnen een paar tellen in TRACE de betaling al zien.”

Trots

Rodney zegt trots te zijn op het klantportaal: “Het totaaloverzicht is overzichtelijk en transparant. Onze opdrachtgevers kunnen 24/7 meekijken wat er in hun dossiers gebeurt. Het dashboard vertaalt alles wat we in huis hebben. Dit zijn unieke functionaliteiten die Cannock Chase als enige credit managementorganisatie in Nederland aanbiedt.”

Historische tijdlijn

Hij wijst ook op de historische tijdlijn. “In elk dossier zit een historische tijdlijn. Dat is een handige functie. Moest je vroeger nog een lijst doorspitten om bij de informatie te komen, voortaan kan de gebruiker eenvoudig de voortgang in een dossier aflezen op een overzichtelijke, historische tijdlijn. Zo ben je precies op de hoogte van wanneer welke actie is ingezet en wat de meest recente actie per dossier is.”

Favorieten toevoegen

Een populaire functie in TRACEweb is volgens Irene het ‘favoriete dossier’. “Elk gewenst dossier kan de markering 'favoriet' krijgen. Dossiers met een hoog belang zien wij hierin vaak gemarkeerd worden. Zo zijn dossiers eenvoudig oproepbaar en hoef je geen dossiernummers meer in te voeren. Een kleine service die we aan onze opdrachtgevers bieden, maar die erg gewaardeerd wordt. Is een dossier afgehandeld dan verwijder je met een muisklik het dossier weer uit je favorieten.”

Dagelijkse managementrapportage

Veruit favoriet is de managementrapportage. “Deze functie maakt het mogelijk om je portefeuilles eenvoudig te analyseren op alle denkbare informatie. De rapportages zijn realtime, 24/7 en op basis van eigen criteria samen te stellen en te monitoren. Je ziet in één oogopslag hoeveel dossiers gesloten zijn, met welke reden en hoelang de gemiddelde doorlooptijd van een dossier is. Gebruikers beslissen zelf welke informatie ze geanalyseerd willen hebben. Denk aan: contract, inleesperiode, inleesmaand of heffingsjaar. Er zijn ook meerdere selecties tegelijkertijd mogelijk”, zegt Irene.

In eigen beheer

Cannock Chase blijft het klantportaal doorontwikkelen. Rodney: “Groot voordeel voor onze opdrachtgevers is dat we TRACE in eigen beheer hebben. We kunnen hierdoor sneller schakelen.” Dat gebeurt ook in de praktijk, vertelt Irene. “Alle opmerkingen en vragen die er zijn over TRACEweb noteren we. Deze input gebruiken we om TRACE nog verder te verbeteren. De eerste ervaringen zijn ook al gebruikt om verbeteringen door te voeren”.

Debiteur centraal

Rodney: “Waar we hard aan werken, is de debiteur steeds meer centraal stellen in de behandeling. Daar is veel vraag naar. Ook bezwaarafhandeling op gesloten dossiers en het archiveren van documenten voegen we toe.”

Een kijkje in TRACEweb?

Benieuwd geworden naar de voordelen van ons klantportaal voor jouw gemeente? Irene: “We komen graag langs voor een demonstratie." Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel, app of mail dan naar Rodney Egger (06-533 427 48) of naar Irene Boskma (06-543 921 01).

Terug naar nieuwsoverzicht

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten