Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Nieuwe account managers Belastingen

Niet alleen TRACEweb is vernieuwd. Ook kregen we er dit jaar een paar nieuwe gezichten bij op de afdeling Belastingen. Ze stellen zich graag aan u voor.

Rodney Egger

“Sinds 1 maart 2016 ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan voor Cannock Chase. Als account manager ben ik verantwoordelijk voor de gemeenten die in het noorden en oosten van het land gevestigd zijn. Na mijn studie Fiscale economie en recht in Amsterdam heb ik 10 jaar gewerkt bij diverse financiële organisaties. Ik deed ervaring op als account manager, relatiemanager en vestigingsmanager. Ook heb ik als strategisch partner met klanten mee mogen denken in innovatieve veranderstrategieën en de vertaalslag van deze strategieën naar de operationele processen mogen begeleiden. Ik zie mijzelf als een verlengstuk van een organisatie en wil graag horen welke wensen en behoeften er bij jouw gemeente spelen, zodat wij jou als Cannock Chase verder kunnen ontzorgen.” 

Irene Boskma

“Sinds een aantal maanden ben ik als account manager bij Cannock Chase onder andere verantwoordelijk voor de gemeenten die in het westen en midden van het land gevestigd zijn. De afgelopen zeven jaar heb ik als account manager gewerkt bij een gerechtsdeurwaarderskantoor. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in relatiebeheer en het opzetten van projecten die de klantbeleving en dienstverlening ten gunste komen.

Ik vind het belangrijk om te horen wat er binnen de gemeentes leeft en wat wij als Cannock Chase kunnen doen om zoveel mogelijk te ontzorgen. TRACEweb speelt hier een grote rol in en daarom blijven wij jou hierover informeren en het systeem innoveren.”
Terug naar nieuwsoverzicht

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief