Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Geslaagd voor verdieping Leidraad Invordering

Onlangs hebben alle allround detacheringsmedewerkers Belastingen van Cannock Chase Public de training Verdieping Leidraad Invordering gevolgd. Gedurende vijf avonden zijn zij in het Kenniscentrum Lokale Belastingen klaargestoomd als expert Leidraad Invordering. Met trots melden wij dat alle deelnemers het bijbehorende certificaat in ontvangst hebben mogen nemen. 

Altijd actueel

Veel gemeenten en waterschappen sluiten voor de invordering van hun belastingen zoveel mogelijk aan bij de Leidraad Invordering die voor de Rijksbelastingdienst geldt. Toch moet iedere gemeente en waterschap zelfstandig een Leidraad Invordering vaststellen.

Tijdens de training is de leidraad besproken en zijn alle vernieuwingen en aanpassingen doorgenomen. Extra aandacht werd gegeven aan de punten die juist voor de lokale overheden van belang zijn. Met deze training zijn onze medewerkers in staat de Leidraad Invordering op te stellen en te actualiseren.

De juiste kennis en capaciteiten

Aansluitend op de training is hun vakkennis getest aan de hand van de kennistoets Lokale Belastingen. Daarnaast worden zij jaarlijks bijgeschoold over alle actualiteiten omtrent invordering. Kortom: onze medewerkers beschikken altijd over de juiste kennis en capaciteiten op het gebied van Invordering voor de lokale belastingen. Kunt u één van onze specialisten binnen uw gemeente gebruiken? Neem dan hieronder contact met ons op. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Maurice de Charro

Wil je vrijblijvend advies?

Maurice de Charro
manager insourcing

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Maurice de Charro via 06-22556009 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief