Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Incasso in het buitenland

In het programma NV Nederland vertellen Tim van der Weiden, directeur Business, en onze relatie Stijn Skondras over de onderscheidende aanpak van Cannock Chase in zowel Nederland als België. De uitzending van NV Nederland is het gehele weekend te zien op kanaal Z, de zakelijke zender van België. NV Nederland legt de link tussen Belgische en Nederlandse ondernemers en reist in deze uitzending af naar de provincie Zeeland. Hier bezoekt zij onder andere onze prachtige vestiging in Brouwershaven. Nieuwsgierig? Bekijk de uitzending alvast hieronder (zie Cannock Chase vanaf 11.09 min).


Hulp bij incasso in het buitenland

Ondernemers doen steeds meer zaken in het buitenland. Het is goed om dan risico’s in beeld te hebben én te houden. Cannock Chase heeft veel ervaring met incasso in het buitenland. Dat vraagt om gedegen kennis van de lokale markt en wetgeving. Ook lokale gewoonten en gebruiken spelen een belangrijke rol bij een succesvolle incasso. Onze specialisten weten wat er in Europa speelt en volgen de ontwikkelingen op economisch en juridisch gebied op de voet. We helpen niet alleen klanten met incassovraagstukken, maar ook ondernemers in het buitenland die behoefte hebben aan deskundig credit management.


Internationaal netwerk

Dit hebben we als onderdeel van de DAS groep. We hebben drie kantoren in Nederland (Den Haag, Brouwershaven en Druten) en één in België (Schoten). In Nederland en België zijn we lid van Sekundi. Dat houdt in dat Sekundi-partners in de verschillende landen alle vorderingen in Nederland en België bij ons onderbrengen. In Duitsland en Polen werken we samen met respectievelijk incasso-organisaties COEO en Kruk. Vorderingen die zij hebben op Nederlanders worden door Cannock Chase geïncasseerd.

Terug naar nieuwsoverzicht

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief