Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Hulp bij migratie acceptgiro

De datum van 1 januari 2019 voor het stoppen met de Acceptgiro wordt voorlopig uitgesteld. De migratie naar betere en efficiëntere alternatieven voor de Acceptgiro blijft doorgaan. Wie zijn debiteurenbeheer serieus neemt, begint tijdig met de migratie en bespaart direct kosten.

Bedrijven, instellingen en woningcorporaties moeten over een aantal jaar zijn overgestapt op digitale betaling. Dat klinkt als een drastische verandering, maar eigenlijk is het een goed moment om nu al aan te grijpen. Het levert immers een besparing op van zo’n € 2,50 per acceptgiro en veel papiergebruik. Nieuwe betaalmiddelen bieden bovendien aantoonbaar meer betalingszekerheid. Tel daarbij de populariteit van internetbankieren op (80% van de Nederlanders maakt er gebruik van) en je weet dat het tijd is om aan te haken bij de digitalisering.

Op innovatieve wijze kosten besparen

Cannock Chase ondersteunt bedrijven en organisaties bij de overstap van papier naar digitaal. Zoals u van een innovatief bedrijf mag verwachten, doen we dat op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve sms, e-mail, brieven of telefonisch contact. Maar we doen meer. We zorgen in elk geval voor snel resultaat en een gigantische kostenbesparing.

Data verrijken

Operaties als deze leveren veel meer op dan alleen digitale acceptgiro’s. Het verdwijnen van de acceptgiro noodzaakt bedrijven immers om hun data te verrijken. En verregaande digitalisering biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om slimmer met debiteuren om te gaan. Hoe we precies helpen bij deze overstap en wat het je oplevert, lees je in onze productsheet ‘Van papier naar digitaal’.

Voordelen van papier naar digitaal

  • Directe besparing per overgestapte klant van € 2,50 per maand op papier-, druk- en verzendkosten;
  • Toename betaalgemak voor de klant;
  • Toename klanttevredenheid;
  • Verbetering van de beheersbaarheid van werkprocessen;
  • Massale dataverrijking;
  • Geen onnodig papierverbruik;
  • Het draagt bij aan het innovatieve karakter van uw bedrijf.

Terug naar nieuwsoverzicht

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief