Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Nieuws

Aanpak schuldenproblematiek burgers dringend nodig

Diverse partijen waaronder VNG, Divosa en de NVVK geven aan dat de Rijksincassovisie niet concreet genoeg is. Er moeten dringend concrete wijzigingen komen voor de aanpak van het schuldenprobleem. (Bron: artikel NOS). 

Cannock Chase zet zich al jaar en dag in om, in opdracht van (rijks)overheden, woningcorporaties, zorginstellingen en bedrijven, openstaande schulden in te vorderen. Daardoor hebben ook wij continu te maken met de multischuldenproblematiek van burgers. In het licht van de ernstige situatie waarin veel burgers zich bevinden, heeft Cannock Chase Public haar invorderingsmethodiek SLIM (Sociale Legitieme Invorderings Methode) doorontwikkeld. Met de invorderingsmethodiek SLIM 2.0 kan nu nog slimmer, doelmatiger en efficiënter worden geïncasseerd.

Cannock Chase pakt schuldenprobleem slim en innovatief aan

Het debiteurenbeheer voor overheden verschilt in onze ogen niet veel van dat voor het bedrijfsleven. Alleen de uitvoering is anders. Binnen de kaders van de wet putten wij dan ook uit onze kennis en ervaring in het bedrijfsleven en passen we bewezen slimme oplossingen toe binnen het publieke domein. Uiteraard op een maatschappelijk verantwoorde manier die voldoet aan het zorgvuldigheidsbeginsel en het gelijkheidsbeginsel: we houden rekening met de situatie van de burger, halen ze niet het vel over de neus en verkiezen een minnelijke aanpak boven beslag. Onze aanpak levert onze opdrachtgevers structureel betere invorderingsresultaten op en de burger toekomstperspectief. Uiteraard zijn we trots op SLIM en vertellen we er graag meer over in een persoonlijk gesprek. We tonen je dan meteen concrete resultaten en kosten.

Productsheet SLIM 2.0

Meer over SLIM 2.0

We hebben een speciale productsheet 'SLIM 2.0' voor je samengesteld. Hierin lees je meer over onze invorderingsmethodiek die resulteert in een hogere opbrengst tegen lagere kosten voor zowel gemeente als burger.

Download de productsheet »

Terug naar nieuwsoverzicht

Jaco Baven

Wil je vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief