Schuldhulpverlening

Elke gemeente vult op eigen wijze schuldhulpverlening in. Omdat we dit werk voor velen doen, hebben we volop kennis en ervaring in huis. Handig bij het vroegtijdig signaleren van trendlijnen en het delen van realtime info.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
SOCIAAL DOMEIN

Uitbesteding

Denk je aan het uitbesteden van schuldhulpverlening? Wij kunnen het complete proces of onderdelen hiervan overnemen. Onze medewerkers zijn inzetbaar op alle onderdelen van het proces. We regelen bij uitbesteding van de schuldhulpverlening: de mensen, de opleiding, de kwaliteitscontrole, de procedures voor risicomanagement en Service Level Agreements (SLA’s).

Detachering

Kies je liever voor detachering binnen schuldhulpverlening? Ook hierbij kunnen we helpen. Wij hebben ervaren en gecertificeerde specialisten in dienst die direct inzetbaar zijn. Of je nu kiest voor detacheren of uitbesteden van schuldhulpverlening, bij ons staat een gerichte oplossing als budgetcoaching en het stabiliseren van de situatie centraal.

Hulplijn

Dankzij ons eigen klant contact center kunnen we schuldenaars een hulplijn aanbieden voor hun schuldvragen. Wij zijn hierop overdag, in de avonduren en op zaterdag bereikbaar, namens onze opdrachtgevers. Onze specialisten zitten klaar voor alle telefoontjes. Omdat we vanuit onze dagelijkse praktijk veel werken met schuldeisers kunnen we perfect advies geven aan schuldenaars over hoe schuldtrajecten verlopen. Ook weten we schuldenaar, schuldeiser en gemeente vaak op een lijn te krijgen over de afwikkeling van schulden.

Andere branches

Niet alleen gemeenten, ook woningcorporaties en bedrijven kunnen bij ons terecht voor detachering en uitbesteding van schuldhulpverlening. We zijn zelfs marktleider binnen de sector Belastingen. Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak.

Romy van Breda

Wil je vrijblijvend advies?

Romy van Breda
account manager Sociaal domein

Gerelateerde cases

Interimspecialisten met absolute meerwaarde voor Belastingen Amsterdam

Inzet van specialisten met meerwaarde

Onze tijdelijke specialisten zorgen bij Belastingen Amsterdam voor extra kennis en kunde over private incassozaken…

Nieuws

Nieuws
2016-07-19 00:00:00

Aanpak schuldenproblematiek burgers dringend nodig

Diverse partijen waaronder VNG, Divosa en de NVVK geven aan dat de Rijksincassovisie niet concreet genoeg is. Er moeten dringend concrete wijzigingen komen voor de aanpak van het schuldenprobleem. (Bron: artikel NOS). 

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Romy van Breda via 06-21126177 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten