Schuldhulpverlening

Elke gemeente vult op eigen wijze schuldhulpverlening in. Omdat we dit werk voor velen doen, hebben we volop kennis en ervaring in huis. Handig bij het vroegtijdig signaleren van trendlijnen en het delen van realtime info.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
SOCIAAL DOMEIN

Uitbesteding

Denk je aan het uitbesteden van schuldhulpverlening? Wij kunnen het complete proces of onderdelen hiervan overnemen. Onze medewerkers zijn inzetbaar op alle onderdelen van het proces. We regelen bij uitbesteding van de schuldhulpverlening: de mensen, de opleiding, de kwaliteitscontrole, de procedures voor risicomanagement en Service Level Agreements (SLA’s).

Detachering

Kies je liever voor detachering binnen schuldhulpverlening? Ook hierbij kunnen we helpen. Wij hebben ervaren en gecertificeerde specialisten in dienst die direct inzetbaar zijn. Of je nu kiest voor detacheren of uitbesteden van schuldhulpverlening, bij ons staat een gerichte oplossing als budgetcoaching en het stabiliseren van de situatie centraal.

Hulplijn

Dankzij ons eigen klant contact center kunnen we schuldenaars een hulplijn aanbieden voor hun schuldvragen. Wij zijn hierop overdag, in de avonduren en op zaterdag bereikbaar, namens onze opdrachtgevers. Onze specialisten zitten klaar voor alle telefoontjes. Omdat we vanuit onze dagelijkse praktijk veel werken met schuldeisers kunnen we perfect advies geven aan schuldenaars over hoe schuldtrajecten verlopen. Ook weten we schuldenaar, schuldeiser en gemeente vaak op een lijn te krijgen over de afwikkeling van schulden.

Andere branches

Niet alleen gemeenten, ook woningcorporaties en bedrijven kunnen bij ons terecht voor detachering en uitbesteding van schuldhulpverlening. We zijn zelfs marktleider binnen de sector Belastingen. Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak.

Gerelateerde cases

Interimspecialisten met absolute meerwaarde voor Belastingen Amsterdam

Inzet van specialisten met meerwaarde

Onze tijdelijke specialisten zorgen bij Belastingen Amsterdam voor extra kennis en kunde over private incassozaken…

Nieuws

Interview
2018-06-28 00:00:00

QuickScan voor huurders met een achterstand effectief

Blijf je dweilen met de kraan open of pak je het probleem bij de kern aan? Huurachterstanden wegwerken is vandaag de dag niet meer alleen een financiële aangelegenheid en individuele taak. Woningcorporaties pakken steeds meer hun sociale rol en kiezen een preventieve aanpak bij (beginnende) schuldproblematiek of curatieve oplossing bij kostenstapeling. Een van de nieuwste tools die Cannock Chase inzet samen met woningcorporaties is de QuickScan bij huisbezoeken.

Lees meer

Nieuws
2017-09-25 00:00:00

Beslagvrije voet en bankbeslag

De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet gaat uiterlijk op 1 januari 2019 in. Dat staat in de Rijksbegroting 2018. Helaas wordt er in de wet nog geen oplossing geboden voor het feit dat de beslagvrije voet niet geldt bij bankbeslag. Cannock Chase houdt desondanks altijd rekening met de beslagvrije voet bij bankbeslag. Ook is gebleken dat het voor schuldenaren kan lonen zich tegen het bankbeslag te verzetten als de beslagvrije voet niet wordt toegepast.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief