Parkeerdiensten

Wie bij ons aanklopt, kan rekenen op ruime kennis en ervaring van alle aan debiteuren gebonden parkeerzaken. Van naheffingsaanslagen en vergunningsgelden tot bezwaar- en beroepsschriften.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
PARKEERBOETES

Regel alle parkeerzaken op één adres

Cannock Chase biedt gemeenten en parkeerbedrijven ‘one single point of contact’ voor alle parkeerzaken die aan debiteuren gebonden zijn. Zo kunnen zij via één loket alle debiteurenzaken op het gebied van parkeren regelen. Ze besparen hiermee veel tijd en een hoop zorgen.

Hoe staat het binnen jouw organisatie met de afhandeling van tijdrovende bezwaar- en beroepsschriften? Wist je dat je hiervoor ook bij ons kunt aankloppen? Wij zorgen namelijk niet alleen voor de vlekkeloze verwerking van naheffingsaanslagen, we handelen ook tijdrovende bezwaar- en beroepsschriften af. Daarnaast werken we snel en effectief achterstanden weg voor parkeervergunningsgelden. Voor diverse gemeenten verrichten we het complete debiteurenbeheer van digitale vergunningen.

Snel en goedkoop

We werken met ervaren en gecertificeerde experts en geavanceerde systemen die 24/7 inzicht geven in onze vorderingen. We kunnen hierdoor een snelle en goedkope afhandeling garanderen. Dankzij onze voortvarende aanpak houden jouw ambtenaren tijd over om andere werkzaamheden op te pakken. Heb je behoefte aan directe ondersteuning voor de afhandeling van openstaande parkeerboetes? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde cases

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

In 2015 wisten we voor diverse gemeenten zo’n zevenhonderd onbetaalde naheffingen van dertig veelplegers te…

Handhaving via camerabeelden bij Gemeente Delft

Handhaving in de stad via camerabeelden

Sinds 1 juni heeft de gemeente Delft kentekentoegang in de autoluwe binnenstad ingevoerd. Camera’s registreren…

Nieuws

Nieuws
2017-10-24 00:00:00

Inspiratiemiddag over parkeren

Op dinsdag 27 maart 2018 organiseert Cannock Chase voor gemeenten en parkeerbedrijven de inspiratiemiddag: Parkeren anno 2020: van denken naar doen!

Lees meer

Nieuws
2016-10-27 00:00:00

Hulp bij handhaving met camera’s

De gemeente Delft is de eerste gemeente die via camera’s de handhaving in het centrum uitvoert. Sinds 1 juni ontvangen verkeersovertreders die het autoluwe centrum zijn ingereden zonder ontheffing nog geen boete, maar eerst een waarschuwingsbrief. Delft registreert de overtredingen met camera’s, waarop Cannock Chase zorgt voor de verzending van de brieven. Ook vangen we alle inkomende telefoontjes van verkeersovertreders op in ons professionele klant contact center.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief