Parkeerboetes invorderen

Bij parkeerboetes draait het vaak om relatief kleine bedragen. Dat vraagt bij de invordering ervan om de inzet van goedkope middelen waarmee razendsnel resultaat behaald kan worden. 

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
PARKEERBOETES

Parkeerboetes snel en efficiënt incasseren

Als marktleider hebben we een snelle invorderingsmethodiek ontwikkeld waarmee we slim en efficiënt kunnen incasseren. Bovendien beschikken we over alle gewenste hulpmiddelen om debiteuren sneller te laten betalen. Zo besparen we kosten en verlichten we daadwerkelijk de werk- én financiële druk bij gemeenten. Bovendien hebben gemeenten 24/7 inzicht in onze vorderingen dankzij ons invorderingssysteem TRACE.

Segmentatie

Bij een invorderingsproces proberen we altijd zo snel mogelijk een compleet beeld te krijgen van de debiteur. Hierbij maken we gebruik van diverse data. Denk aan telefoongegevens, e-mail, maar ook informatie uit sociale platforms (Facebook, LinkedIn, Twitter, etc.). Daaraan koppelen we gegevens uit databases van onder meer het UWV, Kadaster, Rijksbelastingdienst, informatiebureau, kentekenregisters uit binnen- en buitenland en commerciële data. Vervolgens delen we de debiteur in naar bijvoorbeeld leeftijd, bevolkingsgroep en betalingsgedrag. Hierop maken we een risicoanalyse en bepalen we onze wijze van bejegening.

Hulpmiddelen

De huidige techniek maakt het mogelijk om debiteuren makkelijker en sneller te laten betalen. Wij laten hierbij geen middel onbenut. Denk aan: betaalapps, mobiele pinapparatuur, digitaal factureren en e-mail naar een payment hub. Dit zorgt voor een significante besparing van de uitvoeringskosten en hogere ontvangsten. Om het debiteuren zo makkelijk mogelijk te maken om te betalen bieden we diverse betaalmogelijkheden aan, zoals: AcceptEmail, Betaalportaal.net (iDEAL), Google Checkout en vele andere. Dit alles maakt dat we met een hoge doorloopsnelheid een hoge opbrengst garanderen.

Gerelateerde cases

Handhaving via camerabeelden bij Gemeente Delft

Handhaving in de stad via camerabeelden

Sinds 1 juni heeft de gemeente Delft kentekentoegang in de autoluwe binnenstad ingevoerd. Camera’s registreren…

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

In 2015 wisten we voor diverse gemeenten zo’n zevenhonderd onbetaalde naheffingen van dertig veelplegers te…

Nieuws

Nieuws
2017-10-24 00:00:00

Inspiratiemiddag over parkeren

Op dinsdag 27 maart 2018 organiseert Cannock Chase voor gemeenten en parkeerbedrijven de inspiratiemiddag: Parkeren anno 2020: van denken naar doen!

Lees meer

Nieuws
2016-10-27 00:00:00

Hulp bij handhaving met camera’s

De gemeente Delft is de eerste gemeente die via camera’s de handhaving in het centrum uitvoert. Sinds 1 juni ontvangen verkeersovertreders die het autoluwe centrum zijn ingereden zonder ontheffing nog geen boete, maar eerst een waarschuwingsbrief. Delft registreert de overtredingen met camera’s, waarop Cannock Chase zorgt voor de verzending van de brieven. Ook vangen we alle inkomende telefoontjes van verkeersovertreders op in ons professionele klant contact center.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief