Buitenlandse foutparkeerders

Foutparkeerders met een buitenlands kenteken zijn gemeenten en burgers een doorn in het oog. Ze betalen hun boetes niet en komen er vaak mee weg. Cannock Chase heeft een doeltreffende oplossing voor deze rechtsongelijkheid.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
PARKEERBOETES

Traceren buitenlandse kentekengegevens

Voor gemeenten die kampen met openstaande vorderingen op buitenlandse foutparkeerders hebben we een doeltreffende oplossing. Wij kunnen namelijk eenvoudig kentekengegevens opvragen in het buitenland. Voor Nederlandse gemeenten blijkt dit een lastige en tijdrovende opgave, waardoor zij kentekenhouders niet kunnen aanschrijven en met openstaande vorderingen blijven zitten.

Rijksdienst voor het wegvervoer

Wij winnen niet alleen informatie in over buitenlandse foutparkeerders in Nederland, we innen ook parkeerboetes van Nederlanders in het buitenland. Wij werken onder andere met Eucaris. Wij kunnen hierdoor Belgen die hun parkeerbon niet of te laat betalen, achterhalen. 

Zo zorgen wij voor een vlotte verwerking van naheffingsaanslagen en dragen een steentje bij aan het gelijkheidsbeginsel. Wel zo eerlijk voor alle mensen die wel netjes hun parkeerboete betalen.

Gerelateerde cases

Handhaving via camerabeelden bij Gemeente Delft

Handhaving in de stad via camerabeelden

Sinds 1 juni heeft de gemeente Delft kentekentoegang in de autoluwe binnenstad ingevoerd. Camera’s registreren…

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

In 2015 wisten we voor diverse gemeenten zo’n zevenhonderd onbetaalde naheffingen van dertig veelplegers te…

Nieuws

Nieuws
2017-10-24 00:00:00

Inspiratiemiddag over parkeren

Op dinsdag 27 maart 2018 organiseert Cannock Chase voor gemeenten en parkeerbedrijven de inspiratiemiddag: Parkeren anno 2020: van denken naar doen!

Lees meer

Nieuws
2016-10-27 00:00:00

Hulp bij handhaving met camera’s

De gemeente Delft is de eerste gemeente die via camera’s de handhaving in het centrum uitvoert. Sinds 1 juni ontvangen verkeersovertreders die het autoluwe centrum zijn ingereden zonder ontheffing nog geen boete, maar eerst een waarschuwingsbrief. Delft registreert de overtredingen met camera’s, waarop Cannock Chase zorgt voor de verzending van de brieven. Ook vangen we alle inkomende telefoontjes van verkeersovertreders op in ons professionele klant contact center.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief