Buitenlandse foutparkeerders

Foutparkeerders met een buitenlands kenteken zijn gemeenten en burgers een doorn in het oog. Ze betalen hun boetes niet en komen er vaak mee weg. Cannock Chase heeft een doeltreffende oplossing voor deze rechtsongelijkheid.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
PARKEERBOETES

Traceren buitenlandse kentekengegevens

Voor gemeenten die kampen met openstaande vorderingen op buitenlandse foutparkeerders hebben we een doeltreffende oplossing. Wij kunnen namelijk eenvoudig kentekengegevens opvragen in het buitenland. Voor Nederlandse gemeenten blijkt dit een lastige en tijdrovende opgave, waardoor zij kentekenhouders niet kunnen aanschrijven en met openstaande vorderingen blijven zitten.

Rijksdienst voor het wegvervoer

Cannock Chase heeft een exclusieve samenwerking met de Rijksdienst voor het Wegvervoer in Duitsland (KBA) en Polen (CEPiK). Wij kunnen hierdoor Duitsers en Polen die hun parkeerbon niet of te laat betalen, achterhalen. Zo zorgen wij voor een vlotte verwerking van naheffingsaanslagen en dragen een steentje bij aan het gelijkheidsbeginsel. Wel zo eerlijk voor alle mensen die wel netjes hun parkeerboete betalen.


Theo van Eert

Wil je vrijblijvend advies?

Theo van Eert
account manager Parkeren

Gerelateerde cases

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

In 2015 wisten we voor diverse gemeenten zo’n zevenhonderd onbetaalde naheffingen van dertig veelplegers te…

Handhaving via camerabeelden bij Gemeente Delft

Handhaving in de stad via camerabeelden

Sinds 1 juni heeft de gemeente Delft kentekentoegang in de autoluwe binnenstad ingevoerd. Camera’s registreren…

Nieuws

Nieuws
2016-10-27 00:00:00

Hulp bij handhaving met camera’s

De gemeente Delft is de eerste gemeente die via camera’s de handhaving in het centrum uitvoert. Sinds 1 juni ontvangen verkeersovertreders die het autoluwe centrum zijn ingereden zonder ontheffing nog geen boete, maar eerst een waarschuwingsbrief. Delft registreert de overtredingen met camera’s, waarop Cannock Chase zorgt voor de verzending van de brieven. Ook vangen we alle inkomende telefoontjes van verkeersovertreders op in ons professionele klant contact center.

Lees meer

Nieuws
2016-07-11 00:00:00

Ons vernieuwde TRACEweb voor Belastingen is live

Met trots melden we dat ons vernieuwde TRACEweb voor Belastingen live is. TRACE is ons in eigen beheer gebouwd invorderingssysteem. Via TRACEweb monitoren onze klanten realtime al onze handelingen die wij in dossiers verrichten. Zo hebben onze klanten 24/7 controle over onze prestaties.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Theo van Eert via
06-14471955 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten