Service calls: minder kosten, meer grip

Last van slecht betalende klanten? Laat ons je klant dan eens benaderen. Wij zijn niet alleen uiterst ervaren en bedreven in de communicatie met debiteuren, we zijn ook compleet ingericht om service calls uit te voeren.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Telefooncentrale' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
OUTSOURCING

Service calls spelen een centrale rol in de invorderings- en incassobranche. Het is een laagdrempelige en goedkope manier van communicatie met debiteuren. Daarnaast is het een goede manier om een vinger aan de pols te houden bij klanten en tijdig problemen te signaleren en te voorkomen.

Cannock Chase heeft jaren geleden al een eigen contact center ingericht. Er werken ervaren, betrokken en vriendelijke mensen. Allemaal op maat opgeleid en getraind, zodat ze een hoge kwaliteit service kunnen bieden. Hoe ons geavanceerde klant contact center hieraan bijdraagt, kun je hier lezen.

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Telefooncentrale' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
BEL MIJ

Altijd persoonlijk en betrokken

Vanuit ons klant contact center ondersteunen we diverse instanties met service calls. Van een leasemaatschappij of telecombedrijf tot een energieleverancier, gemeente of woningcorporatie. We benaderen debiteuren uit naam van onze opdrachtgevers of zijn namens hen bereikbaar. Het doel van elk klantcontact is verschillend. De ene keer informeren we naar verlate maandbetalingen of storno’s, een andere keer kondigen we de komst van een automatische incasso of buitendienstmedewerker aan.

Kosten verlagen

We zoeken niet alleen contact per telefoon, maar ook via interactieve sms en WhatsApp. Alles met als doel om in contact te komen tegen lage kosten. Het zijn zomaar enkele voorbeelden van hoe we service calls inzetten en debiteuren aansporen tot snelle en volledige betalingen. We doen dagelijks zoveel meer. We werken in elk geval altijd op persoonlijke en betrokken wijze. Zo kunnen we onze diensten op het gebied van communicatie en betaalmogelijkheden nog beter afstemmen op de wensen van debiteuren.

Data verrijken

Cannock Chase grijpt elk contactmoment aan om data te verifiëren en data te verrijken. Hoe meer we immers weten van debiteuren hoe beter en efficiënter we ons werk kunnen doen. Zo behalen we in korte tijd zoveel mogelijk resultaat en kunnen we uit naam van onze opdrachtgevers gerichte betalingsoplossingen aanbieden. Wil je meer weten over onze service calls? Of een kijkje komen nemen in ons klant contact center in Brouwershaven? Informeer dan naar de vele mogelijkheden.

X-PACT

De uitbesteding van service calls doen we als X-PACT: een joint venture tussen Tacstone en Cannock Chase. Gezamenlijk beschikken wij over de benodigde expertise, systemen en mensen om processen goedkoper en sneller uit te voeren. Omdat we weten wat we kunnen, geven we garantie op resultaten en continuïteit.

Martijn van Grunsven

Wil je vrijblijvend advies?

Martijn van Grunsven
manager operations

Gerelateerde cases

Rijswijk Wonen profiteert van ‘huurincasso uitbesteden’

Profiteren van uitbesteding huurincasso

Rijswijk Wonen doet er alles aan om de kosten voor haar huurders zo laag mogelijk…

Afhandeling oude dossiers op basis van ‘no cure no pay’

Afhandeling oude dossiers o.b.v. ‘no cure no pay’

We hebben de RBG een totaaloplossing aangereikt voor dwanginvordering. Van kwijtscheldingsverzoeken en parkeren tot invordering…

Nieuws

Blog
2018-09-26 00:00:00

Belonen of herinneren? Dit doet jouw actie met het gedrag van je klant

Veel Westerse bedrijven kampen met onnodige kosten door debiteuren die te laat of niet betalen. Recent hebben wetenschappers onderzocht hoe bedrijven zakelijke klanten kunnen stimuleren om (sneller) te betalen. Zij vergeleken twee strategieën: het belonen van goed (terugbetaal)gedrag versus het versturen van digitale betalingsherinneringen.

Lees meer

Innovatie
2018-09-21 00:00:00

Robotisering en gamificatie in klant- en debiteurcommunicatie

Cannock Chase zoekt constant naar manieren om effectiever te communiceren met de klanten van haar opdrachtgevers. Dit zorgt voor betere resultaten én meer tevreden klanten. En dat is precies wat we beloven bij outsourcing van het debiteurenbeheer of incassoproces. Op de Contact Center World beurs in Berlijn spotten we onlangs de nieuwste ontwikkelingen in de contactcenter branche, zoals robotisering en gamificatie. Sander Willemse (projectmanager) vertelt over deze trends en wat Cannock Chase ermee doet in haar huidige en toekomstige dienstverlening.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Martijn van Grunsven via 06-53186216 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief