Facturatie

Je wilt dat facturen op tijd betaald worden? En een professionele communicatie met je klanten? Laat ons je dan helpen. Zo houd jij tijd over om te doen waar jij goed in bent.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
OUTSOURCING

Facturatie uitbesteden levert meer op

Je wilt je facturatie uitbesteden? Dan is het goed om te weten dat Cannock Chase de grootste partij in Nederland is op het gebied van outsourcing. Wij zijn er volledig op ingericht om grootschalige facturatie- en debiteurenprocessen in zijn geheel over te nemen.

Als innovatieve partner doen we uiteraard veel meer dan alleen printen, verzenden of e-mailen van facturen, herinneringen of aanmaningen. Wij zorgen ook voor de uiteindelijke betaling en de verwerking daarvan. Je kunt bij ons tevens terecht voor advies over hoe efficiënter en klantvriendelijker te factureren en te incasseren.


24/7 inzage

Je facturatie uit handen geven betekent dat je verzekerd bent van continuïteit en wij alle inspanningen verrichten om je geld binnen te krijgen. Wij doen het werk, maar jij houdt de volledige controle door een gedetailleerde Service Level Agreement (SLA). Bovendien heb je in ons geavanceerde systeem TRACE 24/7 inzage in de vorderingen.

X-PACT

De uitbesteding van facturatie doen we als X-PACT. Dat is een joint venture tussen Tacstone en Cannock Chase. Gezamenlijk beschikken wij over de benodigde expertise, systemen en mensen om processen goedkoper en sneller uit te voeren. Omdat we weten wat we kunnen, geven we garantie op resultaten en continuïteit.

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

€ 100.000.000 wordt jaarlijks

gefactureerd voor opdrachtgevers

Gerelateerde cases

Training: wat te doen met openstaande facturen?

Training: Wat te doen met openstaande vorderingen?

Trainingen verzorgen wij op maat. Deze dienen zich soms heel spontaan aan. Bijvoorbeeld bij een…

Abonnementhouders van Campina in beheer

Abonnementhouders van Campina in beheer

Wie een abonnement op schoolmelk van Campina heeft, krijgt indirect te maken met Cannock Chase.…

Nieuws

Blog
2017-09-28 00:00:00

Hoe voorkom je schulden bij Generatie Z? (Deel 2)

Door: Elroy Boers, wetenschapper

Generatie Z. De generatie geboren tussen 1994 en 2005. Het is een doelgroep die door de voortdurende technologische ontwikkelingen lastig te bereiken is. Nu deze doelgroep bijna volwassen is, is het tijd voor zakelijke aanbieders om in hun communicatie rekening te houden met deze generatie. Zeker waar het gaat om de aanpak van schuldenaars. Hoe je Generatie Z het beste kunt beïnvloeden, lees je in deze slice of science.

Lees meer

Blog
2017-09-22 00:00:00

Facturatie tips: niet dwingen maar verleiden

Door: Martijn van Grunsven

Een factuur is net zo goed een communicatiemiddel als een e-mailnieuwsbrief, een Facebookbericht of een telefoontje van de klantenservice. Belangrijk dus dat deze goed communiceert, informeert en tot actie aanzet. Want je wil natuurlijk dat de klant zo snel mogelijk betaalt. Hoogste tijd om ‘de factuur’ eens onder de loep te nemen. In dit artikel geeft onze expert Martijn van Grunsven tips om betalen zo ‘verleidelijk’ mogelijk te maken.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten