Facturatie

Je wilt dat facturen op tijd betaald worden? En een professionele communicatie met je klanten? Laat ons je dan helpen. Zo houd jij tijd over om te doen waar jij goed in bent.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
OUTSOURCING

Facturatie uitbesteden levert meer op

Je wilt je facturatie uitbesteden? Dan is het goed om te weten dat Cannock Chase de grootste partij in Nederland is op het gebied van outsourcing. Wij zijn er volledig op ingericht om grootschalige facturatie- en debiteurenprocessen in zijn geheel over te nemen.

Als innovatieve partner doen we uiteraard veel meer dan alleen het genereren en verzenden van facturen, digitale facturen met betaallink of UBL nota en herinneren of aanmanen per mail of post. Wij kunnen ook zorgen voor een efficiënte betalingsverwerking, sub-administratie debiteuren, incasso en excasso. Je kunt bij ons tevens terecht voor advies over hoe efficiënter en klantvriendelijker te factureren en te incasseren.


24/7 inzage

Je facturatie uit handen geven betekent dat je verzekerd bent van continuïteit en wij alle inspanningen verrichten om je geld binnen te krijgen. Wij doen het werk, maar jij houdt de volledige controle door een gedetailleerde Service Level Agreement (SLA). Bovendien heb je in ons geavanceerde systeem TRACE 24/7 inzage in de vorderingen.

X-PACT

De uitbesteding van facturatie doen we als X-PACT. Dat is een joint venture tussen Tacstone en Cannock Chase. Gezamenlijk beschikken wij over de benodigde expertise, systemen en mensen om processen goedkoper en sneller uit te voeren. Omdat we weten wat we kunnen, geven we garantie op resultaten en continuïteit.

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

€ 100.000.000 wordt jaarlijks

gefactureerd voor opdrachtgevers

Gerelateerde cases

Training: wat te doen met openstaande facturen?

Training: Wat te doen met openstaande vorderingen?

Trainingen verzorgen wij op maat. Deze dienen zich soms heel spontaan aan. Bijvoorbeeld bij een…

Basic-Fit gebruikt WhatsApp voor communicatie met debiteuren

Succesvolle inzet van WhatsApp met debiteuren

WhatsApp is het eerste social mediakanaal waarop we voor debiteuren bereikbaar zijn. Sinds eind 2015…

Nieuws

Nieuws
2018-04-11 00:00:00

E-facturatie: alle voordelen op een rij

E-facturatie, het wordt steeds vaker toegepast door bedrijven. Eind 2017 vond het seminar ‘e-factureren in de praktijk’ plaats. Onze facturatie-expert Martijn van Grunsven was erbij en deelt in dit blog de belangrijkste voordelen van e-factureren.

Lees meer

Interview
2018-04-09 00:00:00

AlleeWonen: "We hebben nu meer grip op ons huurincasso-proces"

Hoge huurachterstanden en veel uitzettingen van huurders. Corporatie AlleeWonen kreeg al enige tijd geen grip op haar huurincasso-resultaten. Met de hulp van Cannock Chase is dit probleem verholpen. De corporatie toont spraakmakende cijfers en belicht het financiële én sociale rendement van de nieuwe procesbeheersing.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief