Debiteurenbeheer

Betaalrisico’s uitsluiten? En het debiteurenbeheer uit handen geven? Laat ons je helpen. Als meest innovatieve debiteurenbeheerder van Nederland werken we snel en resultaatgericht.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Laagste kosten' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
OUTSOURCING

Debiteurenbeheer uitbesteden

Elke klant is uniek. Hoe snel iemand betaalt, is afhankelijk van zijn betaalgedrag. Vanaf het moment van klantacceptatie kunnen we je al bijstaan met informatie over iemands kredietwaardigheid (scorecards). We kunnen ook het complete debiteurenbeheer van je overnemen of delen ervan. We verzorgen het factureren, sturen betalingsherinneringen en starten indien nodig een incassoprocedure. Een rechtsgang proberen we altijd te voorkomen. We beschikken over een eigen landelijke buitendienst voor eventuele debiteurenbezoeken en werken nauw samen met onze deurwaarders.

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Laagste kosten' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
BEL MIJ

Al 25 jaar toonaangevend

Wie ervoor kiest om het debiteurenbeheer uit te besteden aan Cannock Chase, ervaart hoe we als betrokken partner alle zorg uit handen nemen. Op dit vakgebied zijn we toonaangevend en weten al 25 jaar de top 500 van het bedrijfsleven, woningcorporaties, zorg en onderwijsinstellingen aan ons te binden. We zijn constant bezig met het toetsen en optimaliseren van de totale order-to-cash cyclus. Hiervoor gebruiken we onze kennis en ervaring uit andere sectoren en optimaliseren we onze processen waar mogelijk. Onze opdrachtgevers profiteren hiervan: we geven immers harde garanties op onze resultaten.

Compleet ontzorgen

Onze kracht zit in onze innovatieve aanpak en ons geavanceerde systeem TRACE. We zijn compleet ingericht om zo snel en zoveel mogelijk geld te incasseren tegen de allerlaagste kosten voor zowel opdrachtgever als debiteur. Omdat we werken met scorecards hebben we voor elke debiteur een eigen aanpak. We koppelen daarbij de juiste medewerker aan de juiste debiteur.

24/7 inzicht in vorderingen

Met ons aan je zijde weet je niet alleen zeker dat je nota’s op tijd betaald zijn, ook is de communicatie met klanten tot in de puntjes geregeld. We werken uit naam van jouw bedrijf of organisatie. Zo is direct duidelijk van wie de communicatie afkomt. Via TRACE heb je bovendien 24/7 inzicht in de vorderingen. Wil je meer weten over de outsourcing van je debiteurenbeheer? Neem dan contact met ons op.

X-PACT

De uitbesteding van het debiteurenbeheer doen we als X-PACT: een joint venture tussen Tacstone en Cannock Chase. Gezamenlijk beschikken wij over de benodigde expertise, systemen en mensen om processen goedkoper en sneller uit te voeren. Omdat we weten wat we kunnen, geven we garantie op resultaten en continuïteit.

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

Verantwoord incasseren

tegen de laagst mogelijk kosten

Lees meer

Gerelateerde cases

Essent blij met landelijke dekking huisbezoeken

Landelijke dekking voor 'incasso aan huis'

Na het vrijgeven van de energiemarkt trok Essent opeens klanten uit het hele land. Dankzij…

Training: wat te doen met openstaande facturen?

Training: Wat te doen met openstaande vorderingen?

Trainingen verzorgen wij op maat. Deze dienen zich soms heel spontaan aan. Bijvoorbeeld bij een…

Nieuws

Interview
2018-04-09 00:00:00

AlleeWonen: "We hebben nu meer grip op ons huurincasso-proces"

Hoge huurachterstanden en veel uitzettingen van huurders. Corporatie AlleeWonen kreeg al enige tijd geen grip op haar huurincasso-resultaten. Met de hulp van Cannock Chase is dit probleem verholpen. De corporatie toont spraakmakende cijfers en belicht het financiële én sociale rendement van de nieuwe procesbeheersing.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief