Outsourcing

Denk je aan outsourcing van je facturatie, debiteurenbeheer of incassoproces? Cannock Chase heeft niet alleen de juiste middelen en mensen om je bij te staan, wij garanderen ook de allerhoogste resultaten.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst


Outsourcing met de juiste mensen en middelen

Veel ondernemingen worstelen met de vraag of ze hun debiteurenbeheer wel of niet moeten uitbesteden. Banken geven echter steeds vaker niet thuis bij kredietaanvragen. Dat zorgt voor geldgebrek en noodzaakt bedrijven en instellingen om intern processen op orde te brengen en zo kosten te besparen. De ultieme oplossing voor cashflowproblemen is uitbesteding.

Compleet ontzorgen

Cannock Chase is zonder twijfel de meest innovatieve debiteurenbeheerder van Nederland en geeft garanties op hoge incassoresultaten. Wij staan voor meer en sneller invorderen tegen lagere kosten. Zonder dat dit ten koste gaat van onze opdrachtgevers en hun debiteuren. We ondersteunen organisaties op alle mogelijke manieren, nemen hen werk uit handen, nemen zorgen over en zorgen voor oplossingen die werken. Dankzij onze kennis en kunde binnen vele sectoren zijn we ook écht van meerwaarde.


Scorecards

Cannock Chase kan het complete traject van facturatiedebiteurenbeheer, of incasso of onderdelen ervan overnemen. Voor elke debiteur hebben we een eigen aanpak. Die bepalen we op basis van profiling. We verzamelen hiervoor zoveel mogelijk relevante informatie over de debiteur en verwerken deze in een zogenoemde scorecard. Scorecards geven inzicht in het historische betalingsgedrag van een debiteur en gebruiken we op verschillende momenten in het debiteurenproces.

We bieden co- en outsourcing voor het complete credit managementproces of de losse onderdelen:

  • Klantacceptatie
  • Facturatie
  • Debiteurenbeheer
  • Huurincasso
  • Service calls

X-PACT

Onze outsourcingswerkzaamheden gebeuren vanuit de joint venture X-PACT tussen Cannock Chase en Tacstone. X-PACT is gespecialiseerd in business process outsouring en heeft alle kennis en ervaring, doeners en denkers op de juiste plek. Tacstone heeft als snelgroeiend adviesbureau (opgericht door KPMG partners) een aanpak ontwikkeld om in drie weken tijd een heldere analyse te maken van het huidige (huur)incassoproces, organisatie, besturing en ICT. Tacstone voert de regie over het herontwerp, helpt bij het opstellen van de business case, begeleidt de besluitvorming en draagt zorg voor een beheersbare transitie.

Cannock Chase brengt 25 jaar 'hands on' ervaring in op het gebied van credit management en zorgt voor een geoliede uitvoering van alle uitvoerende incassoactiviteiten, variërend van massale en geautomatiseerde bulkacties tot persoonlijk contact via telefoon of een huisbezoek.

Expert op het gebied van outsourcing

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

Gerelateerde cases

Training: wat te doen met openstaande facturen?

Training: Wat te doen met openstaande vorderingen?

Trainingen verzorgen wij op maat. Deze dienen zich soms heel spontaan aan. Bijvoorbeeld bij een…

Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Met ruim 1 miljoen leden was het debiteurenbeheer voor Basic-Fit altijd een hele krachtinspanning. De…

Nieuws

Blog
2017-05-10 00:00:00

Afscheid nemen van de acceptgiro in 3 stappen

Door: André van den Ende, projectmanager

De datum van 1 januari 2019 voor het stoppen met de Acceptgiro wordt voorlopig uitgesteld. De migratie naar betere en efficiëntere alternatieven voor de Acceptgiro blijft echter doorgaan. Toch heeft de overstap van papier naar volledig digitaal innen nog weinig prioriteit in organisaties. Projectmanager André van den Ende begeleidde deze transitie onder andere bij Rijswijk Wonen: "Als door middel van een analyse duidelijk wordt wat de kosten en financiële baten zijn én wat het oplevert aan betaalgemak, dan is de switch van papier naar digitaal innen een no-brainer."

Lees meer

Nieuws
2017-04-06 00:00:00

Ontruimingen: aangezegd vs. uitgevoerd

2016 is het derde jaar op rij dat het aantal huisuitzettingen daalt. Dit gegeven was de afgelopen dagen volop in het nieuws en ook wij worden daar blij van. De volgende stap is om naast een daling van de uitzettingen ook minder aanzeggingen nodig te hebben. Wat zal leiden tot lagere kosten voor huurder en woningcorporatie.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten