Kwijtschelding en Beroep & Bezwaar

Kwijtschelding afhandelen kan snel en goedkoop. Zeker met ervaren en gecertificeerde experts die moeiteloos elke werkpiek opvangen.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
INVORDERING

Snel en goedkoop kwijtschelden

Elk jaar groeit het aantal kwijtscheldingsverzoeken. Het afhandelen van kwijtschelding zorgt voor een flinke werkbelasting. Zeker bij een piek in het aantal verzoeken of beroepsschriften. Niet alleen blijven andere taken van ambtenaren hierdoor liggen, maar voor de burger duurt het lang voordat zij duidelijkheid krijgen over het toewijzen of afwijzen van een verzoek tot kwijtschelding. Uitbesteding van de afhandeling van kwijtscheldings-verzoeken is een gegarandeerde oplossing om de werkdruk te verlagen en verzoeken snel en goedkoop af te handelen.


Brochure kwijtschelding

Download de brochure

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor je samengesteld. Hierin lees je meer over het snel en goedkoop afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken.

Download de brochure »

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Kwijtschelding' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
BEL MIJ

Vang elke piek op

Cannock Chase heeft een gespecialiseerde afdeling Kwijtschelding en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde experts. Zij staan voor een zorgvuldige en snelle afhandeling en vangen moeiteloos elke piek op. Onze experts kunnen kwijtscheldingsverzoeken beoordelen, berekeningen uitvoeren, de aanvrager schriftelijk informeren over de uitspraak en de beroep- en bezwaarschriften afhandelen. Bovendien kunnen zij een volledige toetsing doen en zijn zij in staat om rekening te houden met afwijkende regelgeving die gemeenten hanteren. Dit in tegenstelling tot de geautomatiseerde toetsing door het Inlichtingenbureau. Alle details bij uitbesteding stemmen we uiteraard vooraf samen af.

Detachering

Ondersteuning bij kwijtschelding kan uiteraard ook via detachering. Met ervaren en gecertificeerde experts over de vloer vang je eenvoudig tijdelijke pieken op. Wij steken veel tijd en training in ons gedetacheerd personeel. Pas als wij overtuigd zijn dat we de juiste kandidaat hebben geselecteerd en klaargestoomd, leggen we zijn of haar curriculum vitae voor aan onze opdrachtgevers. Op de werkplek zelf zorgen we voor controle, coaching, begeleiding en beoordeling van ons personeel. Zo ontzorgen wij onze klanten volledig.

Meer ondersteuning?

Behoefte aan meer ondersteuning? Dat kan. In ons klant contact center handelen we ook inkomend telefoonverkeer af. Via ons automatiseringssysteem TRACE zijn onze prestaties bovendien 24/7 te volgen.

Voordelen op een rij

  • Flexibel opschalen
  • Kostenbesparend
  • Gegarandeerde doorlooptijden
  • Snel duidelijkheid voor burgers
  • Verbetering serviceniveau naar burgers
  • Duidelijke werkafspraken
  • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving
  • Bekend met de systemen
Rutger Wolters

Wil je vrijblijvend advies?

Rutger Wolters
manager kwijtschelding

Gerelateerde cases

Afhandeling oude dossiers op basis van ‘no cure no pay’

Afhandeling oude dossiers o.b.v. ‘no cure no pay’

We hebben de RBG een totaaloplossing aangereikt voor dwanginvordering. Van kwijtscheldingsverzoeken en parkeren tot invordering…

Gemeente Goirle besteedt volledige innings- en invorderingsproces uit

Volledige uitbesteding van invorderingsproces

Voor het zesde jaar op rij heeft de gemeente Goirle de belastingadministratie en de waardering,…

Nieuws

Nieuws
2017-11-30 00:00:00

Werkpieken opvangen tijdens kwijtscheldingsverzoeken

De tijd van de kwijtscheldingsverzoeken komt eraan. Of in jouw geval misschien wel de bulklijst met belemmeringen voor automatische kwijtscheldingen vanuit het Inlichtingenbureau. Allemaal zaken waar jij binnenkort mee aan de slag moet. Ben je er goed op voorbereid? Of kun je nog extra handjes gebruiken? Cannock Chase heeft ervaren experts in huis die snel en goedkoop elke werkpiek voor je opvangen.

Lees meer

Blog
2017-11-22 00:00:00

Allesbepalende emoties bij debiteuren

Door: Elroy Boers, wetenschapper

Wat gebeurt er met je als je een aanmaning ontvangt? En hoe zorgt dit gevoel ervoor dat je -tegen beter weten in- brieven van schuldeisers negeert? Gedragswetenschappers deden onderzoek naar dit fenomeen. Voor Cannock Chase heeft gedragswetenschapper Elroy Boers alle feiten op een rijtje gezet. En belangrijker nog: hij geeft een wetenschappelijk beproefde methode hoe je dit ontwijkende betaalgedrag kunt voorkomen. Doe er je voordeel mee!

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel Rutger Wolters via 088-1168347 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief