Belastingdeurwaarders

Onze belastingdeurwaarders weten bij 65% van de eerste huisbezoeken een betaling of betalingsregeling af te dwingen. Een score waar we trots op zijn.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INVORDERING

De belastingdeurwaarder 2.0.

Wij werken als enige invorderingsorganisatie in Nederland met eigen belastingdeurwaarders, op onze eigen payroll.

Landelijke dekking

Onze buitendienst heeft een belastingdeurwaardersnetwerk met landelijke dekking. We leggen ruim 300.000 huisbezoeken per jaar af en werken met ervaren en betrokken medewerkers. Mensen die de regio kennen en gepokt en gemazeld zijn in dit vak. Dankzij een persoonlijke benadering en tactvolle dialoog leidt ruim 65% van onze eerste debiteurenbezoeken direct tot betaling.

Snel, effectief en goedkoop

Onze deurwaarders zijn geselecteerd op hun zorgvuldige omgang met burgers en houden dus rekening met bredere belangen. Ze zijn bovendien uitgerust met de allernieuwste apparatuur, zodat zij belastingplichtigen ook alle betaalgemak kunnen bieden. Denk aan moderne pinapparatuur en een betaalapp. Dankzij iPads met live-verbinding met ons systeem TRACE zijn onze deurwaarders, maar ook onze klanten, realtime op de hoogte van de laatste informatie. Hierdoor kunnen zij ter plekke zaken regelen zoals het direct opboeken van de hernieuwd bevelkosten, met mobiele pinapparatuur afrekenen en verhaalsmogelijkheden inventariseren.

Incasseren, signaleren en inventariseren

Onze belastingdeurwaarders doen meer dan alleen geld incasseren. Zij signaleren tijdens huisbezoeken ook eventuele problemen die kunnen leiden tot betalingsproblemen. Ze verwijzen mensen in zulke gevallen door naar schuldhulpverlening of instanties als GGZ en het Leger des Heils. Indien mogelijk bieden wij, in overleg met onze opdrachtgevers, debiteuren (versnelde) kwijtschelding aan. Alles wat we doen en alle nieuwe en verrijkte data leggen we vast in ons systeem TRACE. Dit systeem is 24/7 real time te volgen voor onze opdrachtgevers.


Jaco Baven

Wil je vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Gerelateerde cases

Optimaal invorderingsproces en resultaat

Resultaat met optimaal invorderingsproces

De invordering van belastingen heeft de BghU uitbesteed aan Cannock Chase. Het gehele werkproces en…

Afhandeling oude dossiers op basis van ‘no cure no pay’

Afhandeling oude dossiers o.b.v. ‘no cure no pay’

We hebben de RBG een totaaloplossing aangereikt voor dwanginvordering. Van kwijtscheldingsverzoeken en parkeren tot invordering…

Nieuws

Nieuws
2016-10-27 00:00:00

Hulp bij handhaving met camera’s

De gemeente Delft is de eerste gemeente die via camera’s de handhaving in het centrum uitvoert. Sinds 1 juni ontvangen verkeersovertreders die het autoluwe centrum zijn ingereden zonder ontheffing nog geen boete, maar eerst een waarschuwingsbrief. Delft registreert de overtredingen met camera’s, waarop Cannock Chase zorgt voor de verzending van de brieven. Ook vangen we alle inkomende telefoontjes van verkeersovertreders op in ons professionele klant contact center.

Lees meer

Nieuws
2016-10-24 00:00:00

Nieuwe account managers Belastingen

Niet alleen TRACEweb is vernieuwd. Ook kregen we er dit jaar een paar nieuwe gezichten bij op de afdeling Belastingen. Ze stellen zich graag aan u voor.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief