Schuldbewaking / herincasso

Een gerichte actie op het juiste moment. En zo een openstaande vordering alsnog betaald krijgen. Dat is ons doel bij schuldbewaking.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INCASSO

Krijg alsnog betaald

Cannock Chase biedt schuldbewaking aan. Dat houdt in dat we debiteuren geautomatiseerd en continu laten monitoren als zij in eerste instantie niet achterhaald zijn. Of waar geen verhaalsmogelijkheden aanwezig zijn na afloop van de minnelijke en/of juridische fase. Dankzij schuldbewaking (ook wel herincasso genoemd) kun je ervan uitgaan dat we alles in het werk stellen om openstaande vorderingen alsnog te incasseren.

Miljoenen consumentengegevens

Bij schuldbewaking maken wij gebruik van de krachtige database van ons zusterbedrijf EDR credit services (eveneens onderdeel van de DAS Groep). Daarin staan miljoenen consumentengegevens die informatie geven over verschillende debiteuren. Deze bewuste database gebruiken wij overigens ook om scorecards op te stellen. Zo combineren we het beste uit twee werelden.

Het juiste moment afwachten

EDR voert voor ons de schuldbewaking uit. Het is de beste partij die je op dit gebied in Nederland kunt vinden. Bij een herincasso plaatst EDR een wanbetaler in een traject van schuldbewaking. Onze zusteronderneming zal hierop de desbetreffende vordering, inclusief alle (juridische) kosten, alsnog verhalen wanneer de kans zich voordoet om alsnog betaald krijgen.

Maurice de Charro

Wil je vrijblijvend advies?

Maurice de Charro
manager insourcing

Gerelateerde cases

Rijswijk Wonen profiteert van ‘huurincasso uitbesteden’

Profiteren van uitbesteding huurincasso

Rijswijk Wonen doet er alles aan om de kosten voor haar huurders zo laag mogelijk…

Nieuws

Nieuws
2016-07-19 00:00:00

Aanpak schuldenproblematiek burgers dringend nodig

Diverse partijen waaronder VNG, Divosa en de NVVK geven aan dat de Rijksincassovisie niet concreet genoeg is. Er moeten dringend concrete wijzigingen komen voor de aanpak van het schuldenprobleem. (Bron: artikel NOS). 

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Maurice de Charro via 06-22556009 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief