Minnelijke en juridische incasso

Onbetaalde facturen zetten een klantrelatie onder druk. Wij doen er alles aan om snel en daadkrachtig te incasseren, maar denken wel mee. Want zo kunnen we klanten behouden.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Optimale cashflow' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
INCASSO

Minnelijke incasso

Bij minnelijke incasso is snelheid belangrijk. Vanuit onze drang om te innoveren, zoeken we aldoor naar manieren om maximaal effect te behalen uit een aantal contactmomenten. We zetten hierbij geavanceerde, digitale communicatiemiddelen in. Van e-mail en voicecomputer tot interactieve sms en WhatsApp. Zo incasseren we meer tegen lagere kosten. Dankzij ons incassosysteem TRACE hebben onze opdrachtgevers bovendien 24/7 real time inzicht in hun vorderingen.


Meer weten?

We hebben een speciale brochure 'Optimale cashflow' voor je samengesteld.

DOWNLOAD BROCHURE
BEL MIJ

Klantbehoud

Wij gaan bij incasso altijd voor klantbehoud. Onze werkwijze is gebaseerd op maatwerk. De juiste medewerker koppelen we aan de juiste debiteur. Dat is mogelijk doordat we gedurende het gehele incassoproces continu gebruikmaken van profiling. Dat houdt in dat we met behulp van diverse data een risicoanalyse loslaten op de debiteur. De score die dit oplevert, bepaalt onze benadering. Dankzij deze scorecards kunnen we gerichte invorderingsstappen zetten en voorkomen we dure, onnodige acties. Wij incasseren snel en daadkrachtig, zonder dat dit ten koste gaat van onze opdrachtgevers en hun klanten.

Snel en daadkrachtig

Onze communicatie over incassotrajecten verloopt altijd via een vast contactpersoon. We werken uitsluitend met opgeleide incassospecialisten, met branchekennis en inlevingsvermogen. Zij richten zich eerst op makkelijke en hoge vorderingen en toetsen via onze scorecards of het zin heeft om achter de vordering aan te gaan.

Juridische incasso

Als zaken na een korte, maar intensieve behandeling niet minnelijk kunnen worden opgelost, zetten we de dossiers door naar onze partner voor juridische incasso: onze zusteronderneming Van Arkel Gerechtsdeurwaarders. Zo kunnen we een volledige incassoprocedure garanderen zonder onderbrekingen en tegen zeer scherpe prijzen. Onze partner-juristen en gerechtsdeurwaarders hebben ruime ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken en branches. Ook zij staan voor respectvolle communicatie, met oog voor specifieke wensen.

Karina Gonet

Wil je vrijblijvend advies?

Karina Gonet
account manager

Meer weten over optimale cashflow?

We hebben een speciale brochure samengesteld

Download brochure

Gerelateerde cases

Essent blij met landelijke dekking huisbezoeken

Landelijke dekking voor 'incasso aan huis'

Na het vrijgeven van de energiemarkt trok Essent opeens klanten uit het hele land. Dankzij…

Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Met ruim 1 miljoen leden was het debiteurenbeheer voor Basic-Fit altijd een hele krachtinspanning. De…

Nieuws

Nieuws
2016-12-05 00:00:00

Wijziging WIK-brief na uitspraak Hoge Raad

Op 1 juli 2012 is de Wet Incassokosten (WIK) ingevoerd. Deze wet houdt o.a. in dat bij een debiteur, wanneer dit een consument (privépersoon) betreft, alleen incassokosten in rekening mogen worden gebracht nadat eerst een WIK-brief is verstuurd. Deze brief wordt ook wel de 14-dagenbrief genoemd.

Lees meer

Nieuws
2016-07-12 00:00:00

Cannock Chase in control

Cannock Chase is continu in beweging. Vanuit onze ambitie om onze organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten, werken we steeds meer toe naar corporate afdelingen. Cannock Chase Public was sinds 2001 al ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het was dus een logische stap om het ISO certificaat ook te behalen voor onze andere entiteiten: Cannock Chase Incasso Den Haag, X-PACT en DAS MKB.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Karina Gonet via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten