Koop / bevoorschotting

Stop met onevenredig veel tijd steken in (oude) vorderingen. Met koop of bevoorschotting zijn schulden direct uit de boeken. En heb je direct cash in handen.


Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INCASSO

Direct cash voor (oude) schulden

Oude vorderingen zijn een probleem voor elke organisatie. Of het nu gaat om bedrijven, woningcorporaties of gemeenten. Oude schulden vervuilen je balans en dat zorgt voor frustratie en ergernis. Dat is zonde, want zo kun je je ook niet focussen op nieuwe vorderingen. En een optimale cashflow.


Koop van (oude) schulden

Een ondernemer ontvangt van ons na een analyse een vooraf vastgesteld bedrag voor alle overgedragen en geaccepteerde vorderingen. Hij is verlost van de betalingsrisico’s die wij volledig overnemen. Vervolgens winnen wij de portefeuille uit.

Bevoorschotting

Gemeenten kunnen ook behoeften hebben aan cash. Dankzij onze unieke samenwerking met de Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) kunnen we met bevoorschotting direct een deel van de (oude) schulden van sociale diensten van gemeenten overnemen. We ‘kopen’ zo het kostenrisico voor een organisatie af en ‘bevoorschotten’ de toekomstige opbrengst van de debiteurenportefeuille. Ook belastingschulden kunnen wij bevoorschotten voor gemeenten, dit doen we zonder tussenkomst van de BNG.

Heb je een debiteurenportefeuille die je wilt laten waarderen voor koop of bevoorschotting? Maak dan een afspraak.

Eef van Riet

Wil je vrijblijvend advies?

Eef van Riet
directeur

Nieuws

Nieuws
2016-07-12 00:00:00

Cannock Chase in control

Cannock Chase is continu in beweging. Vanuit onze ambitie om onze organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten, werken we steeds meer toe naar corporate afdelingen. Cannock Chase Public was sinds 2001 al ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het was dus een logische stap om het ISO certificaat ook te behalen voor onze andere entiteiten: Cannock Chase Incasso Den Haag, X-PACT en DAS MKB.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Eef van Riet via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief