Incasso buitenland

Ondernemers doen steeds meer zaken in het buitenland. Het is goed om dan risico’s in beeld te hebben én te houden. Cannock Chase heeft veel ervaring met incasso in het buitenland.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INCASSO

Hulp bij incasso in buitenland

Internationale incasso vraagt om gedegen kennis van de lokale markt en wetgeving. Ook lokale gewoonten en gebruiken spelen een belangrijke rol bij een succesvolle incasso. Onze specialisten weten wat er in Europa speelt en volgen de ontwikkelingen op economisch en juridisch gebied op de voet. We helpen niet alleen klanten met incassovraagstukken, maar ook ondernemers in het buitenland die behoefte hebben aan deskundig credit management.

Internationaal netwerk

Cannock Chase verleent diensten in binnen- en buitenland. Dat doen we als onderdeel van de DAS groep.
We hebben drie kantoren in Nederland (Den Haag, Brouwershaven en Druten) en één in België (Schoten). In Nederland en België zijn we lid van Sekundi. Dat houdt in dat Sekundi-partners in de verschillende landen alle vorderingen in Nederland en België bij ons onderbrengen. 


Parkeerboetes

We helpen niet alleen bedrijven met internationale incassovraagstukken, maar helpen ook Nederlandse gemeenten bij het traceren van buitenlandse foutparkeerders. Voor ruim 100 gemeenten zijn wij dé partner voor het innen van parkeernaheffingsaanslagen.
Wij winnen niet alleen informatie in over buitenlandse foutparkeerders in Nederland, we innen ook parkeerboetes van Nederlanders in het buitenland. Wij werken onder andere met Eucaris. Wij kunnen hierdoor Belgen die hun parkeerbon niet of te laat betalen, achterhalen. 

Wil je meer weten over internationale incasso? Of een specifieke zaak bespreken? Neem dan contact met ons op.

Eef van Riet

Wil je vrijblijvend advies?

Eef van Riet
directeur

We hebben een wereldwijd netwerk.

Waar ook ter wereld staan we voor je klaar.

Gerelateerde cases

Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Met ruim 1 miljoen leden was het debiteurenbeheer voor Basic-Fit altijd een hele krachtinspanning. De…

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

In 2015 wisten we voor diverse gemeenten zo’n zevenhonderd onbetaalde naheffingen van dertig veelplegers te…

Nieuws

Nieuws
2016-07-12 00:00:00

Cannock Chase in control

Cannock Chase is continu in beweging. Vanuit onze ambitie om onze organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten, werken we steeds meer toe naar corporate afdelingen. Cannock Chase Public was sinds 2001 al ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het was dus een logische stap om het ISO certificaat ook te behalen voor onze andere entiteiten: Cannock Chase Incasso Den Haag, X-PACT en DAS MKB.

Lees meer

Nieuws
2016-06-03 00:00:00

Incasso in het buitenland

In het programma NV Nederland vertellen Tim van der Weiden, directeur Business, en onze relatie Stijn Skondras over de onderscheidende aanpak van Cannock Chase in zowel Nederland als België. De uitzending van NV Nederland is het gehele weekend te zien op kanaal Z, de zakelijke zender van België. NV Nederland legt de link tussen Belgische en Nederlandse ondernemers en reist in deze uitzending af naar de provincie Zeeland. Hier bezoekt zij onder andere onze prachtige vestiging in Brouwershaven. Nieuwsgierig? Bekijk de uitzending alvast hieronder (zie Cannock Chase vanaf 11.09 min).

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Eef van Riet via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief