Huisbezoeken

Als enige incasso-organisatie in Nederland hebben we een eigen buitendienst met landelijke dekking voor debiteurenbezoeken. Ervaren specialisten die weten hoe om te gaan met wanbetalers.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INCASSO

Op de stoep bij een wanbetaler

Huisbezoeken aan debiteuren met openstaande schulden zijn een goede manier om betalingsregelingen te treffen en verhaalsmogelijkheden te inventariseren. Cannock Chase heeft een landelijke buitendienst met medewerkers op onze eigen payroll. Groot voordeel hiervan is dat we kunnen instaan voor de integriteit van onze medewerkers en hen door training en opleiding aan ons binden.

Voor verschillende opdrachtgevers werken we met zzp-ers uit ons opgebouwde bestand, waardoor we direct op ieder moment gemakkelijk kunnen opschakelen. Het is een aanvullende service van onze incassodiensten en debiteurenbeheer. We voeren huisbezoeken uit voor onder meer woningcorporaties, banken, verzekeraars, gemeenten, waterschappen en energiebedrijven.


300.000 huisbezoeken per jaar

We hebben een landelijke dekking en leggen ruim 300.000 huisbezoeken per jaar af. Wij werken met ervaren en betrokken medewerkers. Collega’s die de regio kennen en gepokt en gemazeld zijn in dit vak. Dankzij een persoonlijke benadering en een tactvolle dialoog leidt ruim 65% van onze debiteurenbezoeken direct tot betaling of een betalingsregeling inclusief eerste termijnbetaling.

Onze buitendienstmedewerkers (outdoor credit officers) zijn uitgerust met de allernieuwste apparatuur, zodat zij debiteuren ook alle betaalgemak bieden en zo efficiënt mogelijk voor opdrachtgevers te werk gaan. Denk aan moderne pinapparatuur, een iPad met live verbinding met ons systeem TRACE en een betaalapp. Tevens zorgen zij op zorgvuldige wijze voor dataverrijking die we terugleveren aan onze klanten.


Incasseren, signaleren en inventariseren

Als buitendienst doen we meer dan geld incasseren. We signaleren tijdens debiteurenbezoeken ook eventuele problemen die kunnen leiden tot betalingsproblemen. We verwijzen aan de deur door naar schuldhulpverlening of instanties als GGZ en het Leger des Heils. Indien mogelijk bieden wij in overleg met onze opdrachtgevers aan debiteuren (bij belastingen) (versnelde) kwijtschelding aan. Alles wat we doen, leggen we vast in TRACE en is 24/7 real time voor onze opdrachtgevers te volgen.

Wil je meer weten hoe onze buitendienst werkt? Neem dan contact met ons op.

Martijn van Grunsven

Wil je vrijblijvend advies?

Martijn van Grunsven
manager operations

Gerelateerde cases

Essent blij met landelijke dekking huisbezoeken

Landelijke dekking voor 'incasso aan huis'

Na het vrijgeven van de energiemarkt trok Essent opeens klanten uit het hele land. Dankzij…

Huurders passen betaalgedrag aan na service call of huisbezoek

Huurders passen betaalgedrag aan

Huurders van woningcorporatie Elkien in Friesland die hun huur te laat betalen, kunnen rekenen op…

Nieuws

Nieuws
2016-10-27 00:00:00

Hulp bij handhaving met camera’s

De gemeente Delft is de eerste gemeente die via camera’s de handhaving in het centrum uitvoert. Sinds 1 juni ontvangen verkeersovertreders die het autoluwe centrum zijn ingereden zonder ontheffing nog geen boete, maar eerst een waarschuwingsbrief. Delft registreert de overtredingen met camera’s, waarop Cannock Chase zorgt voor de verzending van de brieven. Ook vangen we alle inkomende telefoontjes van verkeersovertreders op in ons professionele klant contact center.

Lees meer

Nieuws
2016-07-12 00:00:00

Cannock Chase in control

Cannock Chase is continu in beweging. Vanuit onze ambitie om onze organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten, werken we steeds meer toe naar corporate afdelingen. Cannock Chase Public was sinds 2001 al ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het was dus een logische stap om het ISO certificaat ook te behalen voor onze andere entiteiten: Cannock Chase Incasso Den Haag, X-PACT en DAS MKB.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Martijn van Grunsven via 06-53186216 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten