Huisbezoeken

Als enige incasso-organisatie in Nederland hebben we een eigen buitendienst met landelijke dekking voor debiteurenbezoeken. Ervaren specialisten die weten hoe om te gaan met wanbetalers.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INCASSO

Op de stoep bij een wanbetaler

Huisbezoeken aan debiteuren met openstaande schulden zijn een goede manier om betalingsregelingen te treffen en verhaalsmogelijkheden te inventariseren. Cannock Chase heeft een landelijke buitendienst met medewerkers op onze eigen payroll. Groot voordeel hiervan is dat we kunnen instaan voor de integriteit van onze medewerkers en hen door training en opleiding aan ons binden.

Voor verschillende opdrachtgevers werken we met zzp-ers uit ons opgebouwde bestand, waardoor we direct op ieder moment gemakkelijk kunnen opschakelen. Het is een aanvullende service van onze incassodiensten en debiteurenbeheer. We voeren huisbezoeken uit voor onder meer woningcorporaties, banken, verzekeraars, gemeenten, waterschappen en energiebedrijven.


300.000 huisbezoeken per jaar

We hebben een landelijke dekking en leggen ruim 300.000 huisbezoeken per jaar af. Wij werken met ervaren en betrokken medewerkers. Collega’s die de regio kennen en gepokt en gemazeld zijn in dit vak. Dankzij een persoonlijke benadering en een tactvolle dialoog leidt ruim 65% van onze debiteurenbezoeken direct tot betaling of een betalingsregeling inclusief eerste termijnbetaling.

Onze buitendienstmedewerkers (outdoor credit officers) zijn uitgerust met de allernieuwste apparatuur, zodat zij debiteuren ook alle betaalgemak bieden en zo efficiënt mogelijk voor opdrachtgevers te werk gaan. Denk aan moderne pinapparatuur, een iPad met live verbinding met ons systeem TRACE en een betaalapp. Tevens zorgen zij op zorgvuldige wijze voor dataverrijking die we terugleveren aan onze klanten.


Incasseren, signaleren en inventariseren

Als buitendienst doen we meer dan geld incasseren. We signaleren tijdens debiteurenbezoeken ook eventuele problemen die kunnen leiden tot betalingsproblemen. We verwijzen aan de deur door naar schuldhulpverlening of instanties als GGZ en het Leger des Heils. Indien mogelijk bieden wij in overleg met onze opdrachtgevers aan debiteuren (bij belastingen) (versnelde) kwijtschelding aan. Alles wat we doen, leggen we vast in TRACE en is 24/7 real time voor onze opdrachtgevers te volgen.

Wil je meer weten hoe onze buitendienst werkt? Neem dan contact met ons op.

Martijn van Grunsven

Wil je vrijblijvend advies?

Martijn van Grunsven
manager operations

Gerelateerde cases

Huurders passen betaalgedrag aan na service call of huisbezoek

Huurders passen betaalgedrag aan

Huurders van woningcorporatie Elkien in Friesland die hun huur te laat betalen, kunnen rekenen op…

Essent blij met landelijke dekking huisbezoeken

Landelijke dekking voor 'incasso aan huis'

Na het vrijgeven van de energiemarkt trok Essent opeens klanten uit het hele land. Dankzij…

Nieuws

Interview
2018-06-28 00:00:00

QuickScan voor huurders met een achterstand effectief

Blijf je dweilen met de kraan open of pak je het probleem bij de kern aan? Huurachterstanden wegwerken is vandaag de dag niet meer alleen een financiële aangelegenheid en individuele taak. Woningcorporaties pakken steeds meer hun sociale rol en kiezen een preventieve aanpak bij (beginnende) schuldproblematiek of curatieve oplossing bij kostenstapeling. Een van de nieuwste tools die Cannock Chase inzet samen met woningcorporaties is de QuickScan bij huisbezoeken.

Lees meer

Algemeen
2018-05-17 00:00:00

Huisbezoek is goedkoper dan een aanmaning

Het voorkomen van instroom van klanten in de wanbetalersregeling of het uitsluiten van End-of Supply trajecten? Vaak is er een groep klanten die ondanks alle inspanningen uitkomen in de externe incassofase. Daarin zijn de kosten voor zowel de debiteur als de dienstverlener onnodig hoog. Bovendien leidt het tot klantverlies. Bij Cannock Chase pleiten we daarom in deze gevallen voor de inzet van huisbezoeken.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Martijn van Grunsven via 06-53186216 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief