Training & opleiding

Zwemmen leer je in een zwembad. Fietsen op een fiets. Credit management leer je dus bij dé credit managementorganisatie van Nederland.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
ADVIES & DETACHERING

Voor en door mensen uit de praktijk

Detachering is een slimme oplossing voor organisaties die met de handen in het haar zitten. Of zelf niet de expertise in huis hebben om al het werk weg te werken. Maar zou het niet mooi zijn als je eigen mensen kunnen wat wij dagelijks doen?Onze trainingen hebben 3 uitgangspunten:

  • Praktijkgericht: voor en door mensen uit de praktijk
  • Resultaatgericht: oefenen met dagelijkse cases
  • Gezamenlijke verantwoordelijkheid: onderling kennis en ervaring delen

Opleiding en training

Voor een credit managementopleiding kun je de schoolboeken induiken. Wij zijn ervan overtuigd dat je ons vak pas écht leert in de praktijk. We leveren dus niet alleen professionals aan debiteurenafdelingen, maar bieden ook trainingen aan om medewerkers van debiteurenafdelingen of huurincasso-medewerkers specialistischer te maken. Trainingen verzorgen we altijd op maat. Bekijk onze trainingsvoorbeelden om te zien wat we zoal kunnen doen. En informeer gerust wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Sharing Experiences and Skills

Alle trainingsprogramma’s van Cannock Chase verzorgen we onder de vlag SEAS: Sharing Experiences and Skills.

Dat wil zeggen dat we als expert op het gebied van credit management niet alleen graag onze kennis over het vakgebied delen met onze klanten, maar dat we ook zorgen voor voldoende ruimte in de lesprogramma’s om onderling kennis en ervaring te delen. 

Leren uit de praktijk

Omdat we voor zoveel branches werken hebben we overal de do’s and don’ts op het gebied van credit management gezien in de praktijk. Die ervaringen gebruiken we ook in onze trainingen. Zo leer je van onze best practices en weet je zeker dat je net als wij zo snel mogelijk en zo veel mogelijk geld geld leert incasseren, zonder dat dit ten koste gaat van de debiteur. Dat is pure winst voor elke onderneming, overheidsinstelling, woningcorporatie, zorg- of onderwijsinstelling.

Sandrine Henry

Wil je vrijblijvend advies?

Sandrine Henry
trainer

Gerelateerde cases

Interimspecialisten met absolute meerwaarde voor Belastingen Amsterdam

Inzet van specialisten met meerwaarde

Onze tijdelijke specialisten zorgen bij Belastingen Amsterdam voor extra kennis en kunde over private incassozaken…

Training: wat te doen met openstaande facturen?

Training: Wat te doen met openstaande vorderingen?

Trainingen verzorgen wij op maat. Deze dienen zich soms heel spontaan aan. Bijvoorbeeld bij een…

Nieuws

Nieuws
2016-07-14 00:00:00

Cannock Chase helpt – met de beste middelen én mensen

We hebben hoogopgeleide en ervaren detacheringsmedewerkers klaarstaan om tijdelijk binnen jouw organisatie aan de slag te gaan. Voor elke branche hebben we eigen specialisten. Onze mensen geven niet alleen kwalitatieve werkinvulling voor tijdens je vakantie, maar ook tijdens een piek in de werkzaamheden of bijvoorbeeld tijdens langdurige uitval van een medewerker.

Lees meer

Nieuws
2016-07-12 00:00:00

Cannock Chase in control

Cannock Chase is continu in beweging. Vanuit onze ambitie om onze organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten, werken we steeds meer toe naar corporate afdelingen. Cannock Chase Public was sinds 2001 al ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het was dus een logische stap om het ISO certificaat ook te behalen voor onze andere entiteiten: Cannock Chase Incasso Den Haag, X-PACT en DAS MKB.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Sandrine Henry via
06-10563824 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief