Detachering

Op zoek naar tijdelijke professionals die het credit management proces kunnen optimaliseren? Wij hebben ervaren deskundigen in huis die direct inzetbaar zijn.

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
ADVIES & DETACHERING

Voor elke branche een eigen specialist

Cannock Chase is een professionele debiteurenbeheerder. Wie kiest voor detachering van zijn credit management kan bij ons rekenen op de beste professionals uit de markt. Zij nemen je niet alleen veel werk en zorgen uit handen, ze helpen ook je bedrijfsrendement verhogen. Voor elke branche hebben we eigen specialisten.

Wooncorporaties

Onze mensen staan dagelijks wooncorporaties bij met advies en ondersteuning op vele fronten. Van wijkbeheer tot financiën. Zij ondersteunen corporaties op elk mogelijk terrein. En dat is nodig met een woningmarkt die sterk in beweging is. Dat vraagt om flexibiliteit en gedreven mensen die de markt als geen ander kennen. Onze professionals vormen de onmisbare schakel tussen de corporatie en de huurder en zijn zo van meerwaarde voor elke corporatie.

Overheden

Op zoek naar tijdelijke versterking voor de invordering en verhaal van sociale uitkeringen of voor belastinginvorderingen? Dan kunnen wij uitkomst bieden. We hebben speciaal opgeleide en ervaren deskundigen beschikbaar die werken voor gemeenten, gemeentelijke kredietbanken en maatschappelijke organisaties. Zij zijn bekend met het gehele traject van klantcontact en intake tot het regelen van schulden, begeleiding en beheer.

Bedrijven

Haal jij het maximale uit je debiteurenportefeuille? Zou je wel willen, maar weet je niet hoe. Of kom je er onvoldoende aan toe? Detachering van credit management is dan een verstandige keuze. Cannock Chase kan de mensen leveren om het complete proces of onderdelen te professionaliseren. Wij garanderen continuïteit en resultaten.

Ziekenhuizen en zorginstellingen

Zorginstellingen staan voor de uitdaging om enerzijds hun kosten te drukken en anderzijds meer werk te maken van onbetaalde facturen en niet verschenen patiënten (no shows). Zonder dat dit alles ten koste gaat van de goede zorg. Dit stelt hoge eisen aan een debiteurenbeheerder. Wij hebben specialisten in huis die graag komen helpen om een poli op orde te brengen.

Onderwijs

Debiteurenbeheer heeft niet de hoogste prioriteit op scholen. Logisch, onderwijsinstellingen zijn elke dag bezig om invulling te geven aan ‘goed onderwijs’. Dat is hun sociaal-maatschappelijk taak en vraagt alle aandacht. Maar het factureren, herinneren en aanmanen van leerlingen of hun ouders vraagt wel om serieuze aandacht. Onze tijdelijke professionals kunnen onderwijsinstellingen hierbij perfect helpen.

Voordelen detachering debiteurenbeheer:

  • Continuïteit en effectiviteit in debiteurenbeheer
  • Opvang tijdens ziekte of verlof
  • Extra capaciteit bij tijdelijke drukte
  • Specifieke kennis en vaardigheden (juridisch en communicatief)
  • Tactvolle benadering debiteuren
  • Elke branche een eigen aanpak
Maurice de Charro

Wil je vrijblijvend advies?

Maurice de Charro
manager insourcing

Gerelateerde cases

Training: wat te doen met openstaande facturen?

Training: Wat te doen met openstaande vorderingen?

Trainingen verzorgen wij op maat. Deze dienen zich soms heel spontaan aan. Bijvoorbeeld bij een…

Interimspecialisten met absolute meerwaarde voor Belastingen Amsterdam

Inzet van specialisten met meerwaarde

Onze tijdelijke specialisten zorgen bij Belastingen Amsterdam voor extra kennis en kunde over private incassozaken…

Nieuws

Nieuws
2016-07-14 00:00:00

Cannock Chase helpt – met de beste middelen én mensen

We hebben hoogopgeleide en ervaren detacheringsmedewerkers klaarstaan om tijdelijk binnen jouw organisatie aan de slag te gaan. Voor elke branche hebben we eigen specialisten. Onze mensen geven niet alleen kwalitatieve werkinvulling voor tijdens je vakantie, maar ook tijdens een piek in de werkzaamheden of bijvoorbeeld tijdens langdurige uitval van een medewerker.

Lees meer

Nieuws
2016-07-12 00:00:00

Cannock Chase in control

Cannock Chase is continu in beweging. Vanuit onze ambitie om onze organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten, werken we steeds meer toe naar corporate afdelingen. Cannock Chase Public was sinds 2001 al ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het was dus een logische stap om het ISO certificaat ook te behalen voor onze andere entiteiten: Cannock Chase Incasso Den Haag, X-PACT en DAS MKB.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Maurice de Charro via 06-22556009 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief