Audit (SCOPE) en benchmarks

Zou het niet fijn zijn als de prestaties van je organisatie eens onder de loep worden genomen? En dat alle verbeterpunten in zicht komen?

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
ADVIES & DETACHERING

Alle prestaties onder de loep

Wie professioneel advies wil over het credit managementproces is bij Cannock Chase aan het juiste adres. Of het nu gaat om bedrijven, woningcorporaties, de overheid, een zorginstelling of het onderwijs. We laten je met onze audit (SCOPE) de quick wins voor elke organisatie zien. Maar we doen meer. We vertellen je ook welke investering nodig is om beter te worden. Hierbij noemen we precies welk middel je kunt inzetten, welke verwachte opbrengst dat oplevert en tegen welke kosten.

SCOPE

Met de SCOPE brengen we in verschillende stappen de totale performance van een onderzoeksgebied (de scope) in kaart. We voeren de SCOPE volledig onafhankelijk uit. Mocht je aan de slag gaan met de verbeterpunten uit ons rapport en je kiest hierbij voor onze dienstverlening, dan krijg je van ons de kosten van de uitgevoerde SCOPE terug. Met de SCOPE heeft u altijd resultaat. Gegarandeerd. Heb je interesse, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak.

Benchmarks

Via onze Benchmark Huurincasso krijgen woningcorporaties inzage in hun prestaties op het gebied van het totale huurincassoproces. Meer over de Benchmark Huurincasso lees je hier.Jaco Baven

Wil je vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Gerelateerde cases

Bavaria kiest voor credit management op maat

Bavaria kiest voor credit management op maat

Bavaria kreeg van Cannock Chase advies over en assistentie bij het credit managementproces. De brouwer…

Rijswijk Wonen profiteert van ‘huurincasso uitbesteden’

Profiteren van uitbesteding huurincasso

Rijswijk Wonen doet er alles aan om de kosten voor haar huurders zo laag mogelijk…

Nieuws

Nieuws
2016-07-14 00:00:00

Benchmark Huurincasso

Dankzij onze Benchmark Huurincasso weten corporaties hoe ze presteren op het gebied van huurincasso. We kijken onder meer naar het financieel en sociaal rendement.

Lees meer

Nieuws
2016-07-12 00:00:00

Cannock Chase in control

Cannock Chase is continu in beweging. Vanuit onze ambitie om onze organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten, werken we steeds meer toe naar corporate afdelingen. Cannock Chase Public was sinds 2001 al ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het was dus een logische stap om het ISO certificaat ook te behalen voor onze andere entiteiten: Cannock Chase Incasso Den Haag, X-PACT en DAS MKB.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief