Advies & detachering

Wij staan je bij met professioneel advies over credit management. Met de beste middelen én mensen. Hoe wij ervoor zorgen dat je bij detachering altijd medewerkers krijgt die hun vak verstaan? Door training en selectie. Want alleen de beste mensen detacheren wij.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK MAKEN
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst
Advies & detachering

Advies van experts

Cannock Chase adviseert bedrijven, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en overheden hoe zij hun credit managementproces zo effectief mogelijk kunnen inrichten. We gaan hierbij voor een zo hoog mogelijk rendement tegen zo laag mogelijke kosten voor zowel opdrachtgever als debiteur. Je kunt bij ons terecht voor advies op vele gebieden. Van acceptatie, facturatie en debiteurenbeheer tot en met huurincasso, service calls en minnelijke of juridische incasso. We beschikken over een groot team van experts in alle facetten van credit management. Zo heb je alle credit managementoplossingen binnen handbereik.


De juiste mensen op de juiste plek

Detachering van credit management vraagt om de juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat altijd training en selectie aan vooraf. Hier steken we veel tijd in. We kijken hierbij eerst naar geschiktheid en dan pas naar beschikbaarheid. Dat is volgens ons de enige juiste volgorde als het gaat om detacheren van kwalitatief goed personeel. Pas als wij overtuigd zijn dat we de juiste kandidaat hebben geselecteerd en klaargestoomd, leggen we zijn curriculum vitae voor aan onze opdrachtgevers voor.

Coaching en begeleiding

Op de werkplek zelf zorgt Cannock Chase voor controle, coaching, begeleiding en beoordeling van al haar gedetacheerd personeel. Zo ontzorgen wij onze klanten volledig met krachten die direct inzetbaar zijn en inhoudelijk van meerwaarde voor een organisatie. Wie meer wil weten over detachering en training van onze credit management experts nodigen we graag uit voor een gesprek.


We detacheren op het gebied van:

 • Schuldhulpverlening
 • Participatiewet
 • Wmo
 • Administratieve ondersteuners
 • Terugvordering en verhaal
 • Projecten credit management
 • Huurincasso
 • Stook- en servicekosten
 • Kwijtschelding
 • Invordering
 • Debiteurenbeheer


Export op het gebied van advies & detachering

Gerelateerde cases

Bavaria kiest voor credit management op maat

Bavaria kiest voor credit management op maat

Bavaria kreeg van Cannock Chase advies over en assistentie bij het credit managementproces. De brouwer…

Rijswijk Wonen profiteert van ‘huurincasso uitbesteden’

Profiteren van uitbesteding huurincasso

Rijswijk Wonen doet er alles aan om de kosten voor haar huurders zo laag mogelijk…

Nieuws

Blog
2018-09-26 00:00:00

Belonen of herinneren? Dit doet jouw actie met het gedrag van je klant

Veel Westerse bedrijven kampen met onnodige kosten door debiteuren die te laat of niet betalen. Recent hebben wetenschappers onderzocht hoe bedrijven zakelijke klanten kunnen stimuleren om (sneller) te betalen. Zij vergeleken twee strategieën: het belonen van goed (terugbetaal)gedrag versus het versturen van digitale betalingsherinneringen.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief