Advies & detachering

Wij staan je bij met professioneel advies over credit management. Met de beste middelen én mensen. Hoe wij ervoor zorgen dat je bij detachering altijd medewerkers krijgt die hun vak verstaan? Door training en selectie. Want alleen de beste mensen detacheren wij.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK MAKEN
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst
Advies & detachering

Advies van experts

Cannock Chase adviseert bedrijven, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en overheden hoe zij hun credit managementproces zo effectief mogelijk kunnen inrichten. We gaan hierbij voor een zo hoog mogelijk rendement tegen zo laag mogelijke kosten voor zowel opdrachtgever als debiteur. Je kunt bij ons terecht voor advies op vele gebieden. Van acceptatie, facturatie en debiteurenbeheer tot en met huurincasso, service calls en minnelijke of juridische incasso. We beschikken over een groot team van experts in alle facetten van credit management. Zo heb je alle credit managementoplossingen binnen handbereik.


De juiste mensen op de juiste plek

Detachering van credit management vraagt om de juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat altijd training en selectie aan vooraf. Hier steken we veel tijd in. We kijken hierbij eerst naar geschiktheid en dan pas naar beschikbaarheid. Dat is volgens ons de enige juiste volgorde als het gaat om detacheren van kwalitatief goed personeel. Pas als wij overtuigd zijn dat we de juiste kandidaat hebben geselecteerd en klaargestoomd, leggen we zijn curriculum vitae voor aan onze opdrachtgevers voor.

Coaching en begeleiding

Op de werkplek zelf zorgt Cannock Chase voor controle, coaching, begeleiding en beoordeling van al haar gedetacheerd personeel. Zo ontzorgen wij onze klanten volledig met krachten die direct inzetbaar zijn en inhoudelijk van meerwaarde voor een organisatie. Wie meer wil weten over detachering en training van onze credit management experts nodigen we graag uit voor een gesprek.


We detacheren op het gebied van:

 • Schuldhulpverlening
 • Participatiewet
 • Wmo
 • Administratieve ondersteuners
 • Terugvordering en verhaal
 • Projecten credit management
 • Huurincasso
 • Stook- en servicekosten
 • Kwijtschelding
 • Invordering
 • Debiteurenbeheer


Export op het gebied van advies & detachering

Gerelateerde cases

Training: wat te doen met openstaande facturen?

Training: Wat te doen met openstaande vorderingen?

Trainingen verzorgen wij op maat. Deze dienen zich soms heel spontaan aan. Bijvoorbeeld bij een…

Scholieren leren omgaan met geld

Scholieren in Zeeland leren omgaan met geld

Diverse scholen in Zeeland hebben van Cannock Chase voorlichting gekregen over geld. Dit deden we…

Nieuws

Blog
2017-11-22 00:00:00

Allesbepalende emoties bij debiteuren

Door: Elroy Boers, wetenschapper

Wat gebeurt er met je als je een aanmaning ontvangt? En hoe zorgt dit gevoel ervoor dat je -tegen beter weten in- brieven van schuldeisers negeert? Gedragswetenschappers deden onderzoek naar dit fenomeen. Voor Cannock Chase heeft gedragswetenschapper Elroy Boers alle feiten op een rijtje gezet. En belangrijker nog: hij geeft een wetenschappelijk beproefde methode hoe je dit ontwijkende betaalgedrag kunt voorkomen. Doe er je voordeel mee!

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief