Advies & detachering

Wij staan je bij met professioneel advies over credit management. Met de beste middelen én mensen. Hoe wij ervoor zorgen dat je bij detachering altijd medewerkers krijgt die hun vak verstaan? Door training en selectie. Want alleen de beste mensen detacheren wij.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK MAKEN
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Dienst
Advies & detachering

Advies van experts

Cannock Chase adviseert bedrijven, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en overheden hoe zij hun credit managementproces zo effectief mogelijk kunnen inrichten. We gaan hierbij voor een zo hoog mogelijk rendement tegen zo laag mogelijke kosten voor zowel opdrachtgever als debiteur. Je kunt bij ons terecht voor advies op vele gebieden. Van acceptatie, facturatie en debiteurenbeheer tot en met huurincasso, service calls en minnelijke of juridische incasso. We beschikken over een groot team van experts in alle facetten van credit management. Zo heb je alle credit managementoplossingen binnen handbereik.


De juiste mensen op de juiste plek

Detachering van credit management vraagt om de juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat altijd training en selectie aan vooraf. Hier steken we veel tijd in. We kijken hierbij eerst naar geschiktheid en dan pas naar beschikbaarheid. Dat is volgens ons de enige juiste volgorde als het gaat om detacheren van kwalitatief goed personeel. Pas als wij overtuigd zijn dat we de juiste kandidaat hebben geselecteerd en klaargestoomd, leggen we zijn curriculum vitae voor aan onze opdrachtgevers voor.

Coaching en begeleiding

Op de werkplek zelf zorgt Cannock Chase voor controle, coaching, begeleiding en beoordeling van al haar gedetacheerd personeel. Zo ontzorgen wij onze klanten volledig met krachten die direct inzetbaar zijn en inhoudelijk van meerwaarde voor een organisatie. Wie meer wil weten over detachering en training van onze credit management experts nodigen we graag uit voor een gesprek.


We detacheren op het gebied van:

 • Schuldhulpverlening
 • Participatiewet
 • Wmo
 • Administratieve ondersteuners
 • Terugvordering en verhaal
 • Projecten credit management
 • Huurincasso
 • Stook- en servicekosten
 • Kwijtschelding
 • Invordering
 • Debiteurenbeheer


Export op het gebied van advies & detachering

Gerelateerde cases

Bavaria kiest voor credit management op maat

Bavaria

Bavaria kreeg van Cannock Chase advies over en assistentie bij het credit managementproces. De brouwer…

Scholieren leren omgaan met geld

Gemeente Goes

Diverse scholen in Zeeland hebben van Cannock Chase voorlichting gekregen over geld. Dit deden we…

Nieuws

Nieuws
2016-07-14 00:00:00

Benchmark Huurincasso

Dankzij onze Benchmark Huurincasso weten corporaties hoe ze presteren op het gebied van huurincasso. We kijken onder meer naar het financieel en sociaal rendement.

Lees meer

Nieuws
2016-07-14 00:00:00

Cannock Chase helpt – met de beste middelen én mensen

We hebben hoogopgeleide en ervaren detacheringsmedewerkers klaarstaan om tijdelijk binnen jouw organisatie aan de slag te gaan. Voor elke branche hebben we eigen specialisten. Onze mensen geven niet alleen kwalitatieve werkinvulling voor tijdens je vakantie, maar ook tijdens een piek in de werkzaamheden of bijvoorbeeld tijdens langdurige uitval van een medewerker.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten