Scholieren leren omgaan met geld

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
CASE

Diverse scholen in Zeeland hebben van Cannock Chase voorlichting gekregen over geld. Dit deden we op verzoek van de gemeente Goes. Als in Social Return On Investment.

Voor wat hoort wat. Zo stelde de gemeente Goes bij de aanbesteding van de naheffing parkeerbelasting. In ruil voor de gunning van dit project moesten we dus voorlichting geven over geld of verkeer op basisscholen in de gemeenten. En zo stonden onze trainers voor leerlingen van 4 basisscholen voorlichting te geven over geld.

Leren omgaan met geld

De lessen bestonden uit interactieve spelletjes en opdrachten. Doel van de lessen was om kinderen al jong te leren omgaan met geld. Zo wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Immers, jong geleerd is oud gedaan.  In de toekomst zullen we vaker voor de klas staan. Want ons vak is te mooi om niet te delen. En mensen financieel zelfredzaam maken zien we als onze dagelijkse missie.

Gerelateerde cases

Training: wat te doen met openstaande facturen?

Training: Wat te doen met openstaande vorderingen?

Trainingen verzorgen wij op maat. Deze dienen zich soms heel spontaan aan. Bijvoorbeeld bij een…

Essent blij met landelijke dekking huisbezoeken

Landelijke dekking voor 'incasso aan huis'

Na het vrijgeven van de energiemarkt trok Essent opeens klanten uit het hele land. Dankzij…

Eef van Riet

Wil je vrijblijvend advies?

Eef van Riet
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Eef van Riet via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten