Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer


Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
CASE
Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Met ruim 1 miljoen leden was het debiteurenbeheer voor Basic-Fit altijd een hele krachtinspanning. De sportschoolketen klopte daarom aan voor onze professionele hulp bij de aanpak van leden met betaalproblemen.

De samenwerking met Basic-Fit startte in 2012. Aanvankelijk was het een proef waarbij we 50% van de clubs van Nederland gingen beheren en opvolgen. We boekten direct een mooi resultaat met als gevolg een stijging van het aantal leden en een daling van het uitstaand debiteurensaldo.

Basic-Fit besloot hierop het complete debiteurenbeheer bij X–PACT neer te leggen. Na opnieuw mooie resultaten kregen we ook Basic-Fit België, Luxemburg in ons beheer. En sinds oktober 2015 ook Frankrijk, waarmee we nu het bestand van ruim 1 miljoen leden beheren.

In actie komen

Wij komen in actie, wanneer leden van Basic-Fit hun maandelijkse lidmaatschapskosten niet op tijd voldoen. Wij benaderen deze leden dan via sms, e-mail, brief, telefoon, belcomputer en sinds 2015 ook WhatsApp. Dat doen we als X-PACT, een samenwerkingsverband tussen Cannock Chase en Tacstone. Zodra debiteuren openstaande vorderingen niet betalen, sluit X-PACT het dossier en draagt Basic-Fit de vordering over aan het incassobureau (50% van de onbetaalde vorderingen gaat naar Cannock Chase Incasso en Van Arkel Gerechtsdeurwaarders & Incasso).

Krachten bundelen

Al met al is met Basic-Fit een heel mooi partnership ontstaan waarin we continu met elkaar zoeken naar verbetering. Van het betaalportaal en de lay out uitgaande communicatie tot de inzet van onze belcomputer en WhatsApp. Door krachten te bundelen, bereiken we meer.

Gerelateerde cases

30% minder royementen en lagere kosten

30% minder royementen en lagere kosten

Een goed O2C-proces levert een lager en minder oud debiteurensaldo op. Dat leidt tot een…

Bavaria kiest voor credit management op maat

Bavaria kiest voor credit management op maat

Bavaria kreeg van Cannock Chase advies over en assistentie bij het credit managementproces. De brouwer…

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten