Maatwerk aanpak voor Waternet


Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
CASE

Waternet zocht een specifieke aanpak voor inwoners met de indicatie Vertrokken Onbekend Waarheen (VOW) en voor bedrijven. Cannock Chase bood uitkomst.

Waternet is de gemeenschappelijke organisatie van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de Gemeente Amsterdam. Waternet werkt actief aan het invorderingsbeleid en schakelde haar vertrouwde partner Cannock Chase in voor het uitwerken van een aantal specifieke pilots en businesscases op het gebied van:

  • VOW en buitenland
  • Rechtspersonen (dossiers bedrijven)
  • Binnentredingen
  • Modulair werken


Samen met Waternet ontwikkelde Cannock Chase een maatwerk aanpak binnen wettelijke kaders. Bij al deze opdrachten werken we resultaatgericht. Hierdoor is het risico voor Waternet minimaal. Ook benutten we de kennis en ervaring van onze ervaren belastingdeurwaarders. Daarnaast werken we met een goed geautomatiseerd loonvorderingsproces en zetten we ons eigen klant contact center in. We kunnen hierdoor grote volumes in een korte periode afhandelen.

Gerelateerde cases

Betere service aan de burger

Betere service m.b.t. kwijtscheldingen

Het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GBT) heeft de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken voor een groot deel aan…

Gemeente Goirle besteedt volledige innings- en invorderingsproces uit

Volledige uitbesteding van invorderingsproces

Voor het zesde jaar op rij heeft de gemeente Goirle de belastingadministratie en de waardering,…

Eef van Riet

Wil je vrijblijvend advies?

Eef van Riet
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Eef van Riet via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten