Interimspecialisten met absolute meerwaarde voor Belastingen Amsterdam

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
CASE
Interimspecialisten met absolute meerwaarde voor Belastingen Amsterdam

Onze tijdelijke specialisten zorgen bij Belastingen Amsterdam voor extra kennis en kunde over private incassozaken en publieke vorderingen.

Belastingen van de gemeente Amsterdam wil de komende jaren centraliseren, efficiënter werken en kostenbesparingen doorvoeren. Een van de middelen daarbij is de inhuur van kennis vanuit Cannock Chase. Wij zorgen er met interimspecialisten voor dat alle gewenste stappen gezet kunnen worden. Zonder dat de continuïteit van de bedrijfsvoering en de dienstverlening aan de burgers in gevaar komen.

Mensen en middelen

In korte tijd hebben we onze experts ingezet ter ondersteuning bij de private incasso, publieke vorderingen en kwijtscheldingen. Wij leverden niet alleen de mensen, maar ook de middelen om nieuwe werkprocessen en het systeem in te regelen. Onze specialisten staan dagelijks burgers vakkundig te woord. Uiteindelijk doel hierbij is altijd de best mogelijke betaaloplossing treffen, betalingsachterstanden terugdringen, verbeteringen aandragen voor werkprocessen en best-practises delen met de collega’s van Belastingen Amsterdam.


Resultaten en benchmark

Verder monitoren, bewaken en borgen onze mensen de resultaten op input en output. Cannock Chase is hierbij aangehaakt om te benchmarken hoe Belastingen en andere gemeenten hun werk uitvoeren. De medewerkers van Belastingen geven nu al aan dat de aanpak van onze specialisten en de daaruit voorkomende resultaten van absolute meerwaarde zijn.

Gerelateerde cases

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

Gemeenten profiteren van veelplegersaanpak

In 2015 wisten we voor diverse gemeenten zo’n zevenhonderd onbetaalde naheffingen van dertig veelplegers te…

Abonnementhouders van Campina in beheer

Abonnementhouders van Campina in beheer

Wie een abonnement op schoolmelk van Campina heeft, krijgt indirect te maken met Cannock Chase.…

Maurice de Charro

Wil je vrijblijvend advies?

Maurice de Charro
account manager

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Maurice de Charro via 06-22556009 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten