In de hoogste versnelling achter niet-betalende leaserijders aan


Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
CASE

Al bijna 4 jaar besteedt BMW Group Financial Services haar aanmaanproces en service calls uit aan Cannock Chase. Dat bevalt zo goed dat BMW Group Financial Services nog eens 3 jaar heeft bijgetekend voor onze dienstverlening.

Vanaf het moment dat een factuur voor het maandelijkse leasebedrag vervalt, komen wij in actie. In het korte tijdsbestek van 30 dagen gaan wij op alle mogelijke manieren achter niet-betalende leaserijders aan; via sms, e-mail, brief, telefoon en belcomputer proberen wij zo snel mogelijk in contact te treden met de debiteur. Ons doel hierbij is betaalafspraken maken en herhaalgedrag voorkomen, zodat leaserijders de volgende maanden wel op tijd betalen. 

Het aantal debiteuren dat instroomt in het debiteurentraject is hierdoor met 20% gedaald. Door deze daling en dus minder betalingsachterstand, gaat BMW het acceptatieproces voor lease versoepelen.

Samenwerking

Als het bedrag niet binnen 30 dagen is voldaan, dragen we de dossiers over aan BMW Group Financial Services voor verdere opvolging. Ons doel hierbij is een dossier zo compleet mogelijk afsluiten.De jarenlange samenwerking met BMW Group Financial Services bevalt van beide kanten erg goed. Trots zijn we erop dat BMW Group Financial Services opnieuw voor ons heeft gekozen. 

Gerelateerde cases

Haaglanden Medisch Centrum

Aantal wegblijvers daalt van 7 naar 3 procent

Haaglanden Medisch Centrum in Den Haag heeft maatregelen genomen om gaten in de agenda tegen te…

Afhandeling oude dossiers op basis van ‘no cure no pay’

Afhandeling oude dossiers o.b.v. ‘no cure no pay’

We hebben de RBG een totaaloplossing aangereikt voor dwanginvordering. Van kwijtscheldingsverzoeken en parkeren tot invordering…

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief