Bavaria kiest voor credit management op maat

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
CASE
Bavaria kiest voor credit management op maat

Bavaria kreeg van Cannock Chase advies over en assistentie bij het credit managementproces. De brouwer profiteert intussen van onze verbeterpunten.

Om het credit management naar een hoger plan te krijgen, klopte Bavaria bij ons aan voor een audit van het order-to-cashproces. We hebben SCOPE ingezet en onderzochten via interviews en desk research alle werkprocessen. Hierop hebben we een adviesrapport gepresenteerd met een kwantitatieve analyse. Daarin gaven we, naast een uitgebreide cijferanalyse, puntsgewijs verbeterpunten over processen, management & organisatie.

De bijbehorende aanbevelingen hebben we in een plateauplanning in de tijd en prioriteit geadviseerd. Onze adviesrapporten zijn niet voor onder in een la, en ook Bavaria is er concreet mee aan slag gegaan. Via een interim credit manager hebben we de brouwer hierin naar tevredenheid ondersteund. De debiteurenprocessen zijn inmiddels aanmerkelijk verbeterd. Cannock Chase en Bavaria bespreken met regelmaat hoe de voortgang verloopt.

Gerelateerde cases

Maatwerk aanpak voor Waternet

Maatwerk aanpak binnen wettelijke kaders

Waternet zocht een specifieke aanpak voor inwoners met de indicatie Vertrokken Onbekend Waarheen (VOW) en…

Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Ruim 1 miljoen Basic Fit-leden in beheer

Met ruim 1 miljoen leden was het debiteurenbeheer voor Basic-Fit altijd een hele krachtinspanning. De…

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten