Abonnementhouders van Campina in beheer

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
CASE
Abonnementhouders van Campina in beheer

Wie een abonnement op schoolmelk van Campina heeft, krijgt indirect te maken met Cannock Chase. Wij verzorgen namelijk de facturatie, het debiteurenbeheer en de minnelijke incasso voor de zuivelproducent.

Bij Campina Schoolmelk kunnen leerlingen elk schooljaar een abonnement op schoolmelk afsluiten. Al deze debiteuren zijn bij Cannock Chase in beheer. Dat houdt in dat we voor Campina naast de facturatie en minnelijke incasso ook het inkomend telefoonverkeer en binnenkomende e-mails met vragen over het melkabonnement afhandelen. Alle mutaties die voortkomen uit deze contactmomenten verwerken wij rechtstreeks in het systeem van Campina. Denk aan NAWTE- of abonnementswijzigingen. Zo kunnen we onze opdrachtgever volledig ontzorgen.

Administratie

Doordat we al jarenlang samenwerken en het vertrouwen groot is voeren we ook al jaren de volledige subadministratie voor Campina. Dat is inclusief grootboekmutaties en financiële afwikkelingen. De zuivelproducent neemt de mutaties die wij opgeven volledig over in hun eigen administratie. Uiteraard zijn we trots om samen met Campina, ouders en kindjes op een prettige manier kennis te laten met het zuivelproduct.

Gerelateerde cases

Basic-Fit gebruikt WhatsApp voor communicatie met debiteuren

Succesvolle inzet van WhatsApp met debiteuren

WhatsApp is het eerste social mediakanaal waarop we voor debiteuren bereikbaar zijn. Sinds eind 2015…

Essent blij met landelijke dekking huisbezoeken

Landelijke dekking voor 'incasso aan huis'

Na het vrijgeven van de energiemarkt trok Essent opeens klanten uit het hele land. Dankzij…

Tim van der Weiden

Wil je vrijblijvend advies?

Tim van der Weiden
directeur

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Tim van der Weiden via 06-53184762 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten