Pensioenfondsen

Laat jij het credit management aan het toeval over? Nee toch?
Maar heb je ook écht controle over de inning van de premies? Laat ons je helpen!

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Branche

Er verandert veel in de pensioenwereld. Nieuwe regels stellen hogere eisen aan compliance en risicomanagement. Heeft jouw uitvoerder een transparant proces en worden de voordelen van digitalisering gerealiseerd? Niet alleen tegen lagere kosten factureren en incasseren, maar tegelijkertijd de klanttevredenheid verbeteren én grip houden op het betaalgedrag van je klanten.


Heldere rapportages en een dashboard op maat

De vraag is dan ook: heb jij controle over de essentiële processen van premienota tot en met betaling? Bij Cannock Chase laten we niets aan het toeval over. We werken transparant en geven inzicht in hoe de portefeuille zich ontwikkelt. Hierover ontvang je een heldere maandrapportage die aansluit op de gemaakte Service Level afpraken en geformuleerde Key Performance Indicatoren.


Een wereld te winnen

Cannock Chase ziet hoe de pensioenuitvoering zich in een speelveld vol uitdagingen bevindt. Aan de ene kant vraagt de regelgeving aandacht, aan de andere kant staan klanttevredenheid en communicatie centraal. Logisch dat pensioenfondsen taken uitbesteden, om zich te kunnen focussen op hun kerntaken. Alleen is er binnen de uitvoering van taken nog een wereld te winnen op het gebied van:


Beter klantcontact én lagere kosten

Bij Cannock Chase gaat beter klantcontact altijd samen met lagere uitvoeringskosten. Dat komt doordat we zorgen voor een digitaal en toch persoonlijk order-to-cash proces. Dit brengt meer efficiency, betere rapportages, meer transparantie en een beter risicomanagement met zich mee. En het belangrijkste natuurlijk: meer tevreden klanten en lagere uitvoeringskosten.


Advies en tijdelijke ondersteuning

Hoe we dat precies aanpakken, lees je in onze whitepaper. Cannock Chase heeft vanuit de joint venture X-PACT veel ervaring met het digitaliseren van het O2C-proces bij verzekeraars en pensioenfondsen. In onze whitepaper delen wij onze praktijk inzichten en gaan we verder in op bijbehorende tips. Wil je weten wat jou dit oplevert? Download dan nu de factsheet met case van een groot pensioenfonds over kosten & rendement.

Whitepaper pensioenfondsen

Tips voor een goed O2C proces

Lees meer over uitbesteding, digitalisering en waar een goed O2C proces aan moet voldoen in onze whitepaper of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk whitepaper »Factsheet pensioenfondsen

Wat kost het en wat levert het op?

Download de factsheet met de case van een groot pensioenfonds. Aan de hand van dit praktijkvoorbeeld wordt de doorlooptijd, kosten en opbrengsten inzichtelijk.

Download factsheet »Eef van Riet

Wil je vrijblijvend advies?

Eef van Riet
directeur

De projectkosten van het uitbesteden en digitaliseren

van het O2C proces zijn in de meeste gevallen al binnen een jaar terugverdiend.

Nieuws

Algemeen
2019-05-27 00:00:00

Cannock Chase behaalt ISAE type 2 certificering

Cannock Chase heeft onlangs de ISAE type 2 certificering behaald. Wederom een mooie stap in de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie. Het is belangrijk dat we hiermee aantonen onze processen goed te beheersen. Organisaties die non-core processen uitbesteden aan serviceorganisaties, zoals Cannock Chase, willen graag zien hoe dit gebeurt.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Eef van Riet via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief