Overheden

Professioneel debiteurenbeheer levert overheden bijzonder veel op. Met de ervaringen die Cannock Chase onder andere in het bedrijfsleven heeft opgedaan, maken we overheden slagvaardiger dan ooit.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK MAKEN
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Branche

Wij maken overheden slagvaardiger

(Dwang)invordering en terugvordering en verhaal vragen om een adequate aanpak. Niet alleen vanuit het rechtvaardigheidsprincipe of om fraude te bestrijden (lik-op-stukbeleid), maar ook om de financiële zelfredzaamheid van burgers te vergroten. Cannock Chase helpt hierbij. En niet zomaar, met onze innovatieve en adequate aanpak maken we overheden zo slagvaardiger dan ooit.

Structureel betere resultaten

Het debiteurenbeheer voor overheden verschilt in onze ogen niet veel van dat voor het bedrijfsleven. Alleen de uitvoering is anders. Binnen de kaders van de wet putten wij dan ook uit onze kennis en ervaring in het bedrijfsleven en passen we bewezen slimme oplossingen toe binnen het publieke domein. Het levert onze opdrachtgevers structureel betere invorderingsresultaten op. En dat doet ons uiteraard deugd. We zijn al 25 jaar een leading credit managementorganisatie en houden die naam mede door onze resultaten graag hoog.

Data verrijken

Cannock Chase ondersteunt als professionele debiteurenbeheerder diverse overheden met dataprojecten. Een grote winst die we voor overheden realiseren, is dataverrijking. Op dit gebied kan de overheid aanzienlijke verbeteringen bewerkstelligen ten opzichte van het bedrijfsleven, zo bewees ook onze pilot met WhatsApp. We stelden hierbij vast dat een sportketen van 85% van haar debiteuren over een mobiel nummer beschikt, tegen 12% bij een gemeente. Het gebrek aan data frustreert efficiënt werken en kost overheden onnodig veel tijd en geld. Wij grijpen dan ook elk contact aan om data te verrijken, te digitaliseren en deze aan onze klanten terug te leveren.

Mijn Overheid

Noemenswaardig is verder dat we een ophanden zijnde samenwerking hebben met Mijn Overheid, om ons invorderingsysteem TRACE te koppelen aan Mijn Overheid. Ons systeem TRACE houdt 24/7 rekening met nieuwe vorderingen, wat de eigen systemen van gemeenten niet doen. Vanuit ons klant contact center bieden we overheden bovendien alle mogelijke service calls aan, zodat zij beter en efficiënter met burgers communiceren.

Brochure laagste kosten

Download de brochure

We hebben een speciale brochure 'Laagste kosten' voor je samengesteld. Hierin lees je meer over incasseren tegen de laagste kosten, waarbij we altijd een rechtsgang proberen te voorkomen.

Download de brochure »


Onze diensten

Cannock Case is al jaren voor ruim 200 gemeenten een vaste partner. We worden ingeschakeld voor advies, het uitbesteden van het (dwang)invorderingsproces, detachering en trainingen. Diensten die we verder in het publieke domein aanbieden zijn:

  • Terugvorderen sociale uitkeringen en verhaal
  • Loonvorderingen
  • Parkeernaheffingsaanslagen in binnen- en buitenland
  • Incasso private vorderingen
  • Landelijke buitendienst
  • BevoorschottingJaco Baven

Wil je vrijblijvend advies?

Jaco Baven
directeur

Gerelateerde diensten

Belastingen

Wist je dat 80% van alle gemeenten en waterschappen in Nederland hun invorderingswerkzaamheden door Cannock Chase laten uitvoeren? Zij profiteren van minder werk en een beter gevulde kas.

Lees meer

Terugvordering & verhaal

Sociale uitkeringen terugvorderen en verhalen tegen lagere kosten en met meer opbrengst? Dat vraagt om slimme middelen die bijdragen aan de financiële zelfredzaamheid van schuldenaars.

Lees meer

Service calls

Last van slecht betalende klanten? Laat ons je klant dan eens benaderen. Wij zijn niet alleen uiterst ervaren en bedreven in de communicatie met debiteuren, we zijn ook compleet ingericht om service calls uit te voeren.

Lees meer

Huisbezoeken

Als enige incasso-organisatie in Nederland hebben we een eigen buitendienst met landelijke dekking voor debiteurenbezoeken. Ervaren specialisten die weten hoe om te gaan met wanbetalers.

Lees meer

Belasting-deurwaarders

Onze belastingdeurwaarders weten bij 60% van de eerste huisbezoeken een betaling af te dwingen. Een score waar we trots op zijn.

Lees meer

Kwijtschelding en Beroep & Bezwaar

Kwijtschelding afhandelen kan sneller en goedkoper. Zeker met ervaren en gecertificeerde experts die moeiteloos elke werkpiek opvangen.

Lees meer

Schuldhulpverlening

Elke gemeente vult op eigen wijze schuldhulpverlening in. Omdat we dit werk voor velen doen, hebben we volop kennis en ervaring in huis. Handig bij het vroegtijdig signaleren van trendlijnen en het delen van realtime info.

Lees meer

Audit (SCOPE) en benchmarks

Zou het niet fijn zijn als de prestaties van je organisatie eens onder de loep worden genomen? En dat alle verbeterpunten in zicht komen?

Lees meer

Detachering

Op zoek naar tijdelijke professionals die het credit management proces kunnen optimaliseren? Wij hebben ervaren deskundigen in huis die direct inzetbaar zijn.

Lees meer

Training & opleiding

Zwemmen leer je in een zwembad. Fietsen op een fiets. Credit management leer je dus bij dé credit management organisatie van Nederland.

Lees meer

Koop / bevoorschotting

Stop met onevenredig veel tijd steken in (oude) vorderingen. Met koop of bevoorschotting zijn schulden direct uit de boeken. En heb je direct cash in handen.

Lees meer

Bekijk alle diensten

We geven professioneel advies over het complete credit management proces, zodat je met een geoliede uitvoering verder kunt en betere resultaten boekt tegen lagere kosten.

Bekijk al onze diensten


Ruim 300.000 debiteuren

worden per jaar door ons bezocht

Nieuws

Nieuws
2016-12-22 00:00:00

Suwinet niet meer beschikbaar, wat nu?

Door een wetswijziging kunnen wij niet meer op Suwinet. Wist je dat Cannock Chase dankzij haar zusterbedrijf EDR over ruim 9 miljoen consumentengegevens beschikt? Daar profiteren onze opdrachtgevers van. Net als van onze no cure no pay-aanpak.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Jaco Baven via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cannock Chase maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten