Onderwijs

'Goed onderwijs' betekent ook je verantwoordelijkheid nemen voor debiteurenbeheer. En zorgen dat je leerlingen niet in financiële problemen komen.

Direct contact

Maak nu meteen een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK MAKEN
    088 11 68 100
Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
Branche

Online alle schoolzaken regelen

Boekengeld, een kluisje huren, de melk in de kantine en een schoolreis. Wie naar school gaat, maakt kosten. Verschillende kosten. De betaling ervan gebeurt in de praktijk op vele manieren. Dat geldt ook voor de registratie van de afnemers en de communicatie erover naar leerlingen/ouders toe. Dit maakt efficiënt debiteurenbeheer lastig. 

Niet alleen gaan er vanuit diverse kanten facturen de deur uit, ook is er geen eenduidige communicatie over de verschillende producten en diensten die een school aanbiedt. Dat is vragen om problemen met leerlingen/ouders. Om maar niet te spreken over de sociale impact op een leerling als een school maatregelen moet nemen, omdat ouders het financiële overzicht missen en hierdoor nota’s niet hebben betaald. Dat wil niemand meemaken.

Diensten voor onderwijs

  • Advies
  • Outsourcing facturatie en/of debiteurenbeheer
  • Incasso
  • Online platform om schoolzaken te regelen
  • Financial coaching
  • Training & opleiding

Online alles regelen

Cannock Chase kan helpen bij de financiële administratie. Zo kunnen we alle koop- of huuractiviteiten van een student in één oogopslag inzichtelijk te maken. Dat doen we met een alles-in-één-pagina voor communiceren, registreren en betalen. Hiermee kunnen scholen, ouders en leerlingen online vanuit één platform alle schoolzaken regelen. Gemak dient de mens en wij faciliteren graag hierin.

Communicatiemiddelen

Vanuit ons innovatieve karakter passen wij continue onze dienstverlening aan aan onze opdrachtgevers. Zo vraagt communicatie met studenten om andere communicatiekanalen en een andere tone of voice dan communiceren met oudere debiteuren. Daar waar mogelijk zetten wij dan ook WhatsApp en passende emoticons in om schuldenaars te benaderen. Niet alleen klantgericht, ook bewezen effectief.

Financial coaching

Elke dag zien we in ons werk wat voor problemen het geeft als iemand financieel niet-zelfredzaam is. Als financiële specialisten zien wij het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om anderen te helpen op dit gebied. We kunnen dan ook studenten/ouders een coachingtraject aanbieden bij financiële problemen, maar vertellen vooral hoe zij financiële problemen kunnen voorkomen. Dat zou zelfs een onderdeel van de opleiding kunnen zijn: ‘Hoe ga je goed om met geld?’ We kunnen hierbij student gerelateerde zaken aan bod laten komen. Denk aan: de studiefinanciering, kosten voor een mobiele telefoon en het datagebruik. We denken graag met je mee hoe invulling te geven aan jouw financial coachingplannen.

Eef van Riet

Wil je vrijblijvend advies?

Eef van Riet
directeur

Scholieren leren omgaan met geld

op 4 basisscholen in Zeeland

Lees meer

Nieuws

Blog
2018-09-26 00:00:00

Belonen of herinneren? Dit doet jouw actie met het gedrag van je klant

Veel Westerse bedrijven kampen met onnodige kosten door debiteuren die te laat of niet betalen. Recent hebben wetenschappers onderzocht hoe bedrijven zakelijke klanten kunnen stimuleren om (sneller) te betalen. Zij vergeleken twee strategieën: het belonen van goed (terugbetaal)gedrag versus het versturen van digitale betalingsherinneringen.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Neem contact op met Eef van Riet via
onderstaand formulier.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief