Achterstanden in belastinginning?

Zo ga je 'schoon' het nieuwe jaar in!

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INSOURCING

Nieuwe jaar 2018 debiteurenbeheer

Het einde van het jaar is in zicht. Een goed moment om een blik te werpen op je invorderingsproces. Zijn er nog veel openstaande  vorderingen? Wil je 2018 goed beginnen en schoon het nieuwe jaar in?

Wie meer belastingen wil innen, zal serieus aan de slag moeten met openstaande vorderingen van belastingplichtigen. De laatste periode in het jaar is een goed moment om dit te doen. Door juist nu te focussen op je betalingsachterstanden, kun je immers ‘schoon’ en zorgeloos het nieuwe jaar in. Een goede start is zo snel gemaakt.

Invorderingsproces professionaliseren

Wil je dat belastingschuldigen ook in het nieuwe jaar op tijd betalen? Wij adviseren dan je invorderingsproces te professionaliseren. Je kunt hiervoor op tijdelijke basis een van onze ervaren invorderaars inhuren. Cannock Chase heeft gecertificeerde mensen met ervaring, kennis van de wet- en regelgeving en de juiste mentaliteit voor dit vak. Wij hebben hart voor de publieke zaak.

Een doorgewinterde interimconsultant van Cannock Chase kijkt bovendien verder dan de duur van de opdracht. We laten niets aan het toeval over en zorgen voor oplossingen die werken. We zetten gemotiveerde mensen in die afdelingen inspireren en altijd kijken of werkprocessen efficiënt zijn ingericht. Hierdoor zijn de werkprocessen geborgd en profiteer je ook na ons vertrek van een optimaal werkproces.

Training en opleiding

Een goede start is dus snel gemaakt. Maar kijk ook eens naar je opleidingsbudget. Een gerichte training of opleiding (dwang)invordering voor je personeel draagt bij aan efficiënter en beter werken. Een optimaal invorderingsproces is dichterbij dan je denkt. Regel het nog voor het nieuwe jaar!

Als professionele creditmanagementorganisatie staat Cannock Chase bekend om haar innovatieve aanpak en uitstekende resultaten.

Informeer gerust vrijblijvend hoe we je werk uit handen kunnen nemen en zorgen voor oplossingen die werken. Of kijk wat onze klanten over ons zeggen.


Maurice de Charro

Wil je vrijblijvend advies?

Maurice de Charro
account manager

Nieuws

Algemeen
2018-06-26 00:00:00

Certificaat van goedkeuring ISO 9001:2015 behaald!

Cannock Chase Public is sinds mei 2018 goedgekeurd voor de ISO 9001:2015-norm. Het behalen van deze goedkeuring betekent voor u dat u erop kunt vertrouwen dat onze dienstverlening van zeer hoge kwaliteit is. Met het verkrijgen van dit certificaat zijn we voor het achttiende jaar achtereen goedgekeurd voor de ISO 9001-norm.

Lees meer

Interview
2018-06-26 00:00:00

Op zoek naar de juiste aanpak van ‘niet-willers en niet-kunners’

Hoe weet je of iemand zijn gemeentebelasting niet kán betalen of niet wíl betalen? Met die vraag worstelde belastingcentrum Tribuut dat voor vijf gemeenten de belastingen int. Omdat Tribuut het aantal dwangbevelen naar beneden wilde brengen, werd de samenwerking met Cannock Chase gezocht. Intussen loopt er een pilot om niet-willers van niet-kunners te onderscheiden. Zo kan een aanpak op maat bepaald worden. 

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Maurice de Charro via 06-22556009 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief