Achterstanden in belastinginning?

Zo ga je 'schoon' het nieuwe jaar in!

Gesprek met adviseur
Blijf op de hoogte
Volg ons op LinkedIn
INSOURCING

Nieuwe jaar 2018 debiteurenbeheer

Het einde van het jaar is in zicht. Een goed moment om een blik te werpen op je invorderingsproces. Zijn er nog veel openstaande  vorderingen? Wil je 2018 goed beginnen en schoon het nieuwe jaar in?

Wie meer belastingen wil innen, zal serieus aan de slag moeten met openstaande vorderingen van belastingplichtigen. De laatste periode in het jaar is een goed moment om dit te doen. Door juist nu te focussen op je betalingsachterstanden, kun je immers ‘schoon’ en zorgeloos het nieuwe jaar in. Een goede start is zo snel gemaakt.

Invorderingsproces professionaliseren

Wil je dat belastingschuldigen ook in het nieuwe jaar op tijd betalen? Wij adviseren dan je invorderingsproces te professionaliseren. Je kunt hiervoor op tijdelijke basis een van onze ervaren invorderaars inhuren. Cannock Chase heeft gecertificeerde mensen met ervaring, kennis van de wet- en regelgeving en de juiste mentaliteit voor dit vak. Wij hebben hart voor de publieke zaak.

Een doorgewinterde interimconsultant van Cannock Chase kijkt bovendien verder dan de duur van de opdracht. We laten niets aan het toeval over en zorgen voor oplossingen die werken. We zetten gemotiveerde mensen in die afdelingen inspireren en altijd kijken of werkprocessen efficiënt zijn ingericht. Hierdoor zijn de werkprocessen geborgd en profiteer je ook na ons vertrek van een optimaal werkproces.

Training en opleiding

Een goede start is dus snel gemaakt. Maar kijk ook eens naar je opleidingsbudget. Een gerichte training of opleiding (dwang)invordering voor je personeel draagt bij aan efficiënter en beter werken. Een optimaal invorderingsproces is dichterbij dan je denkt. Regel het nog voor het nieuwe jaar!

Als professionele creditmanagementorganisatie staat Cannock Chase bekend om haar innovatieve aanpak en uitstekende resultaten.

Informeer gerust vrijblijvend hoe we je werk uit handen kunnen nemen en zorgen voor oplossingen die werken. Of kijk wat onze klanten over ons zeggen.


Maurice de Charro

Wil je vrijblijvend advies?

Maurice de Charro
account manager

Nieuws

Innovatie
2018-10-12 00:00:00

Cannock Chase zet slimme robot in voor ‘next best action’

Is het mogelijk om een computer te leren welke debiteurenaanpak de grootste kans geeft op een succesvol incassoresultaat? En daarbij moet die aanpak dan minstens net zo goed zijn als de huidige werkwijze. Met die vraag klopte Cannock Chase samen met DAS Incasso onlangs aan bij haar zusterbedrijf Assensia (specialist in Credit Analytics). Richard van Reijmersdal en Tim van der Weiden vertellen over deze veelbelovende proef in machine learning.

Lees meer

Blog
2018-09-26 00:00:00

Belonen of herinneren? Dit doet jouw actie met het gedrag van je klant

Veel Westerse bedrijven kampen met onnodige kosten door debiteuren die te laat of niet betalen. Recent hebben wetenschappers onderzocht hoe bedrijven zakelijke klanten kunnen stimuleren om (sneller) te betalen. Zij vergeleken twee strategieën: het belonen van goed (terugbetaal)gedrag versus het versturen van digitale betalingsherinneringen.

Lees meer

Vul onderstaand formulier in

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Bel, app of sms met Maurice de Charro via 06-22556009 of vul onderstaand formulier in.


Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief